Informacije
1. Vaše ime IRL- Martin
2. Vaše godine- 16
3. Vremenska zona- GMT+1
4. Prosjek online po danu- 5 do 8sati
5. Vaš Discord- guda_1911_7833
6. Vaše ingame ime- Guda Drip
7. Vaš ID- 70135
DODATNE INFORMACIJE
1. Lider za FIB
2. Zasto zelim biti Lider ove specificne organizacije? (Tri razloga uz objasnjenje):
Prvi razlog:
Imam veliko iskustvo u RP-u i poznajem pravila organizacije FIB u Grand RP serveru. Znam kako organizacija treba da funkcionise i sta se ocekuje od svakog clana. Verujem da uz dobar sistem rada i komunikaciju mogu podici organizaciju na visi nivo.
Drugi razlog:
Voleo bih da uvedem jaci sistem discipline i organizovanosti u FIB. Cesto vidim da igraci ne znaju svoja zaduzenja i to se mora promeniti. Sa mnom kao liderom, svako ce znati svoj rang, zadatak i vreme kada treba biti aktivan.
Treci razlog:
Zelim da se RP u FIB-u poboljsa tako sto cu uvesti redovne treninge, dogadaje, i ozbiljan pristup svakom slucaju. Zelim da ljudi uzivaju u RP-u, da se razvijaju, ali i da imaju postovanje prema hijerarhiji i RP pravilima.
3. Moj savet za poboljsanje RolePlay-a u organizaciji:
Poboljsanje RP-a pocinje od lidera. Moj savet je da lider mora biti aktivan, dostupan i primer svima. Takodje, treba organizovati RP scene svaki dan – bilo kroz potere, saslusanja, tajne misije ili zajednicke operacije sa LSPD-om i drugim organizacijama. Bitno je ukljuciti sve clanove i dati im sansu da se dokazu i uzivaju u RP-u.
RANKOVI
1. Intern – Novi clan, obuka
2. Cadet – Pocetnik, osnovne duznosti
3. Junior Agent – Pomoc u misijama
4. Field Agent – Terenski zadaci
5. Special Agent – Napredne misije
6. Senior Agent – Iskusan, vodi timove
7. Intelligence Officer – Obavestajni podaci
8. Tactical Agent – Upadi i racije
9. Operations Agent – Planira operacije
10. Undercover Agent – Tajni zadaci
11. Elite Agent – Elitne misije
12. Supervisor – Nadzire agente
13. Deputy Head – Pomoc sefovima
14. Department Head – Vodi odeljenje
15. Assistant Director – Pomaze direktoru
16. Deputy Director – Zamenjuje direktora
17. Chief of Operations – Vodi operacije
18. Assistant – Desna ruka lidera
19. Deputy Director – Zamenik lidera
20. Director of FIB – Lider organizacije
1. Vaše ime IRL- Martin
2. Vaše godine- 16
3. Vremenska zona- GMT+1
4. Prosjek online po danu- 5 do 8sati
5. Vaš Discord- guda_1911_7833
6. Vaše ingame ime- Guda Drip
7. Vaš ID- 70135
DODATNE INFORMACIJE
1. Lider za FIB
2. Zasto zelim biti Lider ove specificne organizacije? (Tri razloga uz objasnjenje):
Prvi razlog:
Imam veliko iskustvo u RP-u i poznajem pravila organizacije FIB u Grand RP serveru. Znam kako organizacija treba da funkcionise i sta se ocekuje od svakog clana. Verujem da uz dobar sistem rada i komunikaciju mogu podici organizaciju na visi nivo.
Drugi razlog:
Voleo bih da uvedem jaci sistem discipline i organizovanosti u FIB. Cesto vidim da igraci ne znaju svoja zaduzenja i to se mora promeniti. Sa mnom kao liderom, svako ce znati svoj rang, zadatak i vreme kada treba biti aktivan.
Treci razlog:
Zelim da se RP u FIB-u poboljsa tako sto cu uvesti redovne treninge, dogadaje, i ozbiljan pristup svakom slucaju. Zelim da ljudi uzivaju u RP-u, da se razvijaju, ali i da imaju postovanje prema hijerarhiji i RP pravilima.
3. Moj savet za poboljsanje RolePlay-a u organizaciji:
Poboljsanje RP-a pocinje od lidera. Moj savet je da lider mora biti aktivan, dostupan i primer svima. Takodje, treba organizovati RP scene svaki dan – bilo kroz potere, saslusanja, tajne misije ili zajednicke operacije sa LSPD-om i drugim organizacijama. Bitno je ukljuciti sve clanove i dati im sansu da se dokazu i uzivaju u RP-u.
RANKOVI
1. Intern – Novi clan, obuka
2. Cadet – Pocetnik, osnovne duznosti
3. Junior Agent – Pomoc u misijama
4. Field Agent – Terenski zadaci
5. Special Agent – Napredne misije
6. Senior Agent – Iskusan, vodi timove
7. Intelligence Officer – Obavestajni podaci
8. Tactical Agent – Upadi i racije
9. Operations Agent – Planira operacije
10. Undercover Agent – Tajni zadaci
11. Elite Agent – Elitne misije