Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
66579
Players nickname
Ibrahimm Navarro
Administrators nickname
Micka Mic
Date
May 17, 2025
Time
20:56
Proofs
https://i.imgur.com/uFOg9kE.png

ibrahim White

Player
Player
Svatam da ste mi dali 1 šansu i ja sam se držo toga
al ja nisam nikad nisam igro na 2 acc
imam samo toga zato bi molija da se to pogleda bolje u logovima zato što ja nisam više ulazijo posle druga šanse niakd ulazijo na tudže acc !zato bi molio da pogledate bolje ja nisam nikom davao moj nalog ni ulazijo na acc!

ibrahim White

Player
Player
Molim da bolje pogledate logove zato što več skoro 10 meseci igram na Grand proekatu i nebi želeo da moram iči negde drugde igrati
I mogu vam garentirati da ja nisam nikom ulazijo na ACC Zato što sam več duže vreme na Grandu i sam upoznao puno dobrih ljudi i admina!!

ibrahim White

Player
Player
I mislim da su meni ušli na ACC zato što ima puno ljudi na grand prekatu koji ban evaduju + chetera i nekih koji ulaze ljudima u ACC.Zato mogu vam obečati an sve sta imama u grandu da nisam nikad davao svoj acc ni ulazio nekome u acc

ibrahim White

Player
Player
Zato bi moleo da dobijem unban i da svatite moju situaciju ovde da ja nisam nista skrivio i to vam mogu obečati i da bi velelo igrati na grand proekatu

ibrahim White

Player
Player
Zato bi tebe i cjelu administraciju molio da mi date jos 1 sansu ! Zato što mi je neko unišo na ACCi nisam ja kriv i molio bi da to umete u obzir!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom