Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Vudi Dorocki

Player
Player

Prijava za Ballas Gang – Lider

1. Vaše ime IRL: Filip
  2. Vaše godine: 17
  3. Vremenska zona: GMT+1 (Central European Time)
  4. Prosjek online po danu: 4–6 sati
  5. Vaš Discord: vudidorocki
  6. Vaše ingame ime: Vudi Dorocki
  7. Vaš ID: 19775

Dodatne informacije

1. Lider za: Ballas organizaciju
  2. Zašto želite da budete lider ove organizacije?
    • Zato što imam iskustvo u organizacijama i vođenju ekipe. Dugo sam na RP sceni i kroz razne servere sam bio u bandama, mafijama i drugim kriminalnim grupama. Znam kako funkcioniše ulični stil igranja i kako da se ekipa organizuje tako da uvek imamo neki cilj, bilo da je to teritorija, poštovanje ili novac. Znam da vodim ljude i da napravim tim koji ne funkcioniše kao gomila pojedinaca već kao prava celina.
    • Ballas mi je uvek bila najzanimljivija organizacija. Ima poseban duh – ne samo pucanje, već i ulična priča, borba za kraj, stil oblačenja, ponašanje, poštovanje među članovima. To nije samo kriminalna organizacija, to je porodica u svom kvartu. Voleo bih da to vratim i oživim kroz dobar RP.
    • Želim da napravim organizaciju u kojoj će ljudi uživati da igraju. Nema ništa gore od organizacije gde ljudi dolaze samo da bi se pucali i ćute na voice-u. Hoću da izgradim tim gde svako ima svoju priču, svoj stil i ulogu. Da ljudi imaju razlog zašto su tu, da osećaju pripadnost, i da im bude zanimljivo, bez obzira da li igraju 2 ili 10 sati dnevno.
  3. Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:
    • Uvođenje osnovne obuke za RP i ponašanje u organizaciji. Svaki novi član bi morao da prođe kratku obuku – kako se komunicira, kako se ponaša u određenim situacijama (rutinska kontrola, pregovori, sukobi), i koje su osnove RP-a. Na taj način bismo izbegli greške koje kvare sliku cele organizacije.
    • Redovno pravljenje RP scena i događaja. Ne mislim samo na ratove i pucanje, već i na konkretne RP akcije – dogovori sa drugim organizacijama, ucenjivanje, reketiranje, saradnja sa "korumpiranim" igračima, nabavka oružja, krijumčarenje, pa čak i unutrašnji sukobi. Hoću da se organizacija razvija kroz priču, a ne samo kroz kill feed.
    • Jasna unutrašnja struktura. Svako bi imao određenu funkciju – neko zadužen za nove, neko za planiranje, neko za čuvanje hood-a, neko za odnose sa drugim organizacijama. To bi pomoglo da sve funkcioniše bez haosa i da svako zna šta mu je zadatak, ali i kako da napreduje unutar organizacije.

Nikola Armanii

Senior Administrator
Senior Administrator
Čestitamo!
Pozvani ste na interviju za organizaciju Ballas koji će se održati u nedelju 18.05.2025. u 18:00h. Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka. Ako imate nekih zabrinutosti oko intervjua, kontaktirajte me preko discorda.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom