Prijava za Ballas Gang – Lider
- Vaše ime IRL: Filip
- Vaše godine: 17
- Vremenska zona: GMT+1 (Central European Time)
- Prosjek online po danu: 4–6 sati
- Vaš Discord: vudidorocki
- Vaše ingame ime: Vudi Dorocki
- Vaš ID: 19775
Dodatne informacije
- Lider za: Ballas organizaciju
- Zašto želite da budete lider ove organizacije?
- Zato što imam iskustvo u organizacijama i vođenju ekipe. Dugo sam na RP sceni i kroz razne servere sam bio u bandama, mafijama i drugim kriminalnim grupama. Znam kako funkcioniše ulični stil igranja i kako da se ekipa organizuje tako da uvek imamo neki cilj, bilo da je to teritorija, poštovanje ili novac. Znam da vodim ljude i da napravim tim koji ne funkcioniše kao gomila pojedinaca već kao prava celina.
- Ballas mi je uvek bila najzanimljivija organizacija. Ima poseban duh – ne samo pucanje, već i ulična priča, borba za kraj, stil oblačenja, ponašanje, poštovanje među članovima. To nije samo kriminalna organizacija, to je porodica u svom kvartu. Voleo bih da to vratim i oživim kroz dobar RP.
- Želim da napravim organizaciju u kojoj će ljudi uživati da igraju. Nema ništa gore od organizacije gde ljudi dolaze samo da bi se pucali i ćute na voice-u. Hoću da izgradim tim gde svako ima svoju priču, svoj stil i ulogu. Da ljudi imaju razlog zašto su tu, da osećaju pripadnost, i da im bude zanimljivo, bez obzira da li igraju 2 ili 10 sati dnevno.
- Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:
- Uvođenje osnovne obuke za RP i ponašanje u organizaciji. Svaki novi član bi morao da prođe kratku obuku – kako se komunicira, kako se ponaša u određenim situacijama (rutinska kontrola, pregovori, sukobi), i koje su osnove RP-a. Na taj način bismo izbegli greške koje kvare sliku cele organizacije.
- Redovno pravljenje RP scena i događaja. Ne mislim samo na ratove i pucanje, već i na konkretne RP akcije – dogovori sa drugim organizacijama, ucenjivanje, reketiranje, saradnja sa "korumpiranim" igračima, nabavka oružja, krijumčarenje, pa čak i unutrašnji sukobi. Hoću da se organizacija razvija kroz priču, a ne samo kroz kill feed.
- Jasna unutrašnja struktura. Svako bi imao određenu funkciju – neko zadužen za nove, neko za planiranje, neko za čuvanje hood-a, neko za odnose sa drugim organizacijama. To bi pomoglo da sve funkcioniše bez haosa i da svako zna šta mu je zadatak, ali i kako da napreduje unutar organizacije.