Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Milos.mosketarac

Player
Player
Informacije:

1. Vase ime IRL: Miloš
2. Vase godine: 17
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosijek online po danu: 6h +
5. Vas Discord: milos5moske
6. Vase ingame ime: Milos Mosketaracc
7. Vas ID: 40247

Dodatne informacij
1.-----Lider za Federal Investing Bureau-----

2. Zasto zelite biti Lider ove specificne organizacije ? ( Navedite 3 razloga uz objasnjenje )

2.1 Prvi razlog je taj sto imam jasnu viziju i odlicne sposobnosti.Vjerujem da svaki uspesan Lider mora da zna kako da vodi svoj tim na efikasan nacin. Znam da bih kao lider FIB-a mogao da postavim jasnu strukturu rada , organizujem smene , specijalne treninge i operacije , i vezbe u saradnji sa drugim organizacijama ... Moj cilj je da FIB funkcionise profesionalno kao pre , da dobije na velikom znacaju , istakne se po pitanju Role Play-a i ozbiljnosti , jer ipak to je FIB... mozemo reći najznačajnija organozacija u čitavom Grand-u , ovo je organizacije iz koje se može izvući najveći roleplay , i ja ću se potruditi da i tako bude , a svaki clan zna svoje zaduzenje i da se odrzi red i disciplina u svakom trenutku.

2.2 Drugi razlog je taj da znam kako da balansiram izmedju ozbiljnog RP-a i zabave. Svestan sam da RP mora biti kvalitetan , ali i zanimljiv. Kao lider bih se trudio da svima obezbjedim priliku da napreduju , da razvijaju svoj Role Play tokom ( hapsenja, dokaza... ) , ali i da uzivaju u svemu sto FIB kao organizacija moze da ponudi. Ne zelim da FIB bude samo ,,posao" vec i mesto gde ce se clanovi osecati kao deo ozbiljnog , ali zabavnog tima koji ce ndam se iz dana u dan da se širi i profesijalizuje.

2.3 I konačno 3. razlog je taj da se trudim da se ponašam profesionalno , da poštujem pravila servera i da budem primer drugima narvavno , da im dam pomoć tamo gde zapinju i ne znaju bez obzira na to da li sam lider a oni jedan član organizacije , svi smo mi član zajedništva odnosno organizacije i treba da se postujemo podjednako bez obzira na poziciju. Imao bih vremena za sve i svakog mislim da je to ključ ka boljoj organizaciji profesionalnosti i složnosti.Vjerujem da sam kroz svoje dosadasnje iskustvo stekao poverenje zajednice , i da bih kao lider imao podrsku igraca. Autoritet ne dolazi samo iz pozicije , vec iz odnosa koje gradim sa ljudima - a ja upravo na tome radim od prvog dana.

3. Vas savjet za poboljsanje RolePlay-a u organizaciji.

3.2
Pažnju bih skrenuo na 00 agnete koji su izgubili smisao svog čina i dao bih sve od sebe da vratim taj čin u smisao kojem zapravo sluzi kao najelitnija jedinica FIB-a koja ide undercover i imali bi striktno pravilo da se odazivaju samo meni i zamjenicima.

3.3 Pokušao bih tokom svoja dva mandata da uradim sto vise racija ne samo na bande nego i familije jer se u posljednih par mandata ne radi često a familije zbijaju također veliki ktiminal pored bandi.
Ali uglavnom da povećamo nivo aktivnosti organizacije i samih agenata.

3.4 Zatražio bih od Curatora nova undercover vozila koja se nisu doliko često vidjala kroz prošle mandate , jer igrači uglavno zapamte undercover vozila FIB-a znajući da su to oni , mislim da bi ovo poboljsao sam RP i smisao undercovera u FIB-u kao i pomogao članovima organizacije u vršenju dužnosti.

3.5 Svi članovi bi imali mogićnost undercover-a jer je to jedna od velikih privilegija FIB-a , da radi bez uniforme jer je konstantno na dužnosti ali striktno bi morali nositi crnu odjeću.

3.6 Kodovi
Komunikacija je ključ u svakoj organizaciji, a posebno u FIB-u. Stvorio bih jasno definisane kodove za razgovor putem radija, poput korišćenja kodova ( npr. 10-4, 10-2 itd. ) tokom intervencija. Takođe bih obezbedio da svi članovi budu obučeni kako da precizno koriste informacije putem kodova ( HC bi bio zadužen za takve stvari poput obuke ), posebno u situacijama poput potera ili hitnih intervencija. Ovo bi omogućilo organizaciji da djeluje profesionalno , što doprinosi realizmu i kvalitetu RP-a.

3.7 Što se tiče dokaza bila bi jedinica MOSSAD koja je zadužena za dokaze specifično kao i 00 Agent , te dvije jedinice rade samo dokaze i ništa drugo ali biće naravno i druge jedinice kao one specijalne koje se bave hapšenjima i specijalnim akcijama sa njihovim nadredjenim vodjom (UAT) , i ona koja je zadužena za kanabis i zaplene (DEA) , ali svi u svakom slučaju mogu snimiti dokaz i poslati ga na FIB Discord u odredjenu sekciju.

3.8 Dokazi bi se snimali sa maksimalnim Role Play-om , poput vadjenja drona iz gepeka/ranca , gdje snimljeni dokazi ne bi trebali trajati više od 1 min.

Hvala na citanju i sretno svim ostalim kandidatima-Milos Mosketarac

Status
Not open for further replies.
Top Bottom