Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Mitvi Killa

Player
Player
Vaše ime IRL: Miki
Vaše godine: 15
Vremenska zona: GMT+1
Prosjek online po danu: 6+ sati
Vaš Discord: mitvi_killaa
Vaše ingame ime: Mitvi Killa
Vaš ID: 58143

Dodatne informacije:

Lider za: Vagos Gang,

Zašto želite biti voditelj ove specifične organizacije?

Navedite 3 razloga:

Imam bogato iskustvo u vođenju bandi, prethodno sam bio HC u The Families i Ballas više puta i naučio sam kako voditi ekipu kroz razne RP situacije — od talačkih kriza do organizovanih pljački. Kada sam primetio da u nekim bandama postoji puno nepravde i favorizovanja, odlučio sam da Vagosima mogu doneti ravnotežu i poštovanje među svim ilegalnim organizacijama. Moj cilj je da svi članovi dobiju fer priliku — niko neće pljačkati 5 puta zaredom dok drugi stoje po strani.
Kao vođa Vagos Ganga, pobrinuću se da svaki član dobije rang koji zaslužuje na osnovu svoje aktivnosti, lojalnosti i prisustva na događajima. Imaću jaku komandnu strukturu i regrutovaću samo ozbiljne i odgovorne HC-ove, kako bismo održali dobar imidž kod civila, LEO-a i administracije. Nulta tolerancija na kršenje pravila servera — svaki član koji ugrozi organizaciju biće odmah sankcionisan.,
Dovešću sistem motivacije i nagrađivanja, kao i jaku logistiku. Svi članovi koji učestvuju u događajima (pljačke, RP sa taocima itd.) dobijaju bonuse od 10.000 do 15.000. Kad god nestane oružja ili municije, ja ću se lično pobrinuti da se skladište dopuni — tako niko neće biti bez opreme. To će povećati prisutnost članova na događajima i podići moral unutar organizacije.

Kako poboljšati RP u Vagos Gang:
Maksimalna prisutnost na RP događajima. Situacije s taocima, sukobi s LEO-om i međubanditski sukobi — sve to pruža prilike za jak RP, ne samo za nas već i za druge strane.
Toksičnost neće biti tolerisana. Svako ko bude otrovan u pljački, chatu ili interakciji s drugim bandama biće trenutno degradiran. Fokus nam je na zdravom i zabavnom RP-u.
Bez favorizovanja. Svi imaju jednake šanse — unapređenja se zaslužuju, ne poklanjaju. Svi koji dobiju rang bez opravdanja biće vraćeni na pravedan nivo.
Sistem bonusa. Kao dodatna motivacija, svaki član koji učestvuje u važnim događajima dobiće novčanu nagradu. Ovo povećava broj aktivnih članova i osnažuje timski duh unutar Vagos Ganga

Status
Not open for further replies.
Top Bottom