vidi se u povu jedan usamljen covek bez prijatelja
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!dostavi duzi pov od toga da vidimo zasto si retardiranvidi se u povu jedan usamljen covek bez prijatelja
rile ides malo na odmor posto neznate igrat evente poceli pucat druga i dosli podjebavat svirat i onda kad dobiejte po kinderu placete jadnicidostavi duzi pov od toga da vidimo zasto si retardiran
dostavi dio gde dolazite ubijate sve nas pa dok nas dize vi dovrsavate.vidi se u povu jedan usamljen covek bez prijatelja
Hahaha bez brige netreba duzi pov i molim administraciju da kazni i na forumu sto mi usamljeni decak opet ovo govoridostavi duzi pov od toga da vidimo zasto si retardiran
dostavci deo kada dolaze 2 void kindera i ubivaju coveka koj istoji umesto uzimaju rev i svirjau i smeju se tolko mu je trebo rev sprejan jeldostavi dio gde dolazite ubijate sve nas pa dok nas dize vi dovrsavate.
Ja u tome nisam ucestvovao tako da ja to nemamdostavi dio gde dolazite ubijate sve nas pa dok nas dize vi dovrsavate.
a i vidim da zns pravila ceo forum rejected haahh kinderudostavi dio gde dolazite ubijate sve nas pa dok nas dize vi dovrsavate.
ne znas ni ti gramatiku pa te niko ne dirarile ides malo na odmor posto neznate igrat evente poceli pucat druga i dosli podjebavat svirat i onda kad dobiejte po kinderu placete jadnici
diras me ti ujedas me za jajacane znas ni ti gramatiku pa te niko ne dira
i ja istoi ja mislim da ne trba duzi po sve se vidi na ovom pov-u ahhahahah
rile sta ces radit 7 dana neces moci ljdue da pucas prid event uhhh
ma necu ja vidim nista ti ces vidis a jos imas drugare koja sire kindere 70% banivejderi nego me mrzi da ih kacim nisam ja za to nego sad ste rasilili muda pa mora malo odmoritece vidimo
nikad odmor samo gas bratema necu ja vidim nista ti ces vidis a jos imas drugare koja sire kindere 70% banivejderi nego me mrzi da ih kacim nisam ja za to nego sad ste rasilili muda pa mora malo odmorite