Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader za Los Santos Vagos | Roko Djames | 63604

Rejected
Status
Not open for further replies.

Roko Djames

Player
Player
1. Vaše ime u RL:Roko
2. Vaše godine:14
3. Vremenska zona:GTM+1
4. Prosječna aktivnost:3-4h
5. Vaš Diskord:rokodjames12
6. Vaše Ingame ime:Roko Djames

7. Vaš ID:63604
Dodatne Informacije
1. Lider za... Los Santos Vagos

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

Želim da vodim ozbiljnu i aktivnu ekipu

Želim biti lider Los Santos Vagosa jer vjerujem u snagu zajedništva, poštovanja i ulične časti.Zeleo bi biti lider ovakve organizacije jer sam vise puta bio u ovakmim organizacijama.Voleo bi da isprobam kako je to biti lider prema ovakvoj organizaciji.Volim timski rad i znam da organizujem ljude. Ako dobijem lidera, potrudiću se da Vagosi budu prepoznatljiva i ozbiljna banda.Okupljaću aktivne članove, raditi treninge i praviti ekipu koja zna kako se igra RP i kako se drži zajedno.Imam plan da Los Santos Vagos postane najorganizovanija i najopasnija banda u gradu.Pod mojim vođstvom, svako će znati svoje mjesto, ali će imati priliku da napreduje.Pod mojim vođstvom, Vagos će rasti, osvajati nove teritorije i postati najdominantnija sila u Los Santosu.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Za kvalitetan i dugotrajan RolePlay unutar organizacije kao što je Los Santos Vagos, najvažnije je stvoriti realistično i dosljedno okruženje u kojem svaki član ima svoju ulogu i svrhu. Prvi korak ka tome je komunikacija – otvoren i jasan dogovor oko pravila ponašanja, hijerarhije i ciljeva organizacije. Svaki član treba da zna gdje pripada i šta se od njega očekuje, ali i da ima prostora za razvoj sopstvenog lika.Pored toga, važno je podsticati kreativnost – dati članovima slobodu da razvijaju svoje priče, stvaraju konflikte i rješavaju ih kroz RP.Još jedan važan aspekt za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji je međusobno poštovanje između članova.Uvođenje unikatnih RP elemenata, poput rituala za nove članove, internih pravila ili specifičnog stila oblačenja, dodatno jača identitet bande.

Rankovi:

13.Leader
12.Co-Leader
11.O.G
10.Enforcer
9.Turfer
8.Grafit Team Leader
7.Grafit Team
6.Grafiti Cleaner
5.Gangster
4.Street Soldier
3.Street Hustler
2.Newbie
1.Suspend

Hvala na citanje i crecno ostalim kandidatima!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom