Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
45548
Players nickname
Dzabula Mintz
Suspect ID
41479 40945
Date of violation
May 19, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://streamable.com/xsm1vu

Christos Crowder

Player
Player
ajde sad ovako
Christos je picketina od deteta sve mu se da sve mu se objasni i pokaze a on za uzvrat kenja po vama govorio je da nema cit
ovdje je dokaz gde moli da ga se cleanuje a idalje govori da nema cit
bezobrazan i ne vaspitan prema svima a najbolji drug kimi ga je kicko jer je bezobrazan
ne zanima me , kimi je i dalje dobar sa mnom, siris lazi po forumu, drugo ne citujem niti sam citovao , trece opet no namer prica, prvo pravite lazne discorde pa mi iskacete sad lazne forume, nisam ja onda picka, nego vi "mudarosi".

Serhat3121

Player
Player
ne zanima me , kimi je i dalje dobar sa mnom, siris lazi po forumu, drugo ne citujem niti sam citovao , trece opet no namer prica, prvo pravite lazne discorde pa mi iskacete sad lazne forume, nisam ja onda picka, nego vi "mudarosi".
pablo je onaj koj te cleanovo i onaj koj te bano sa rubiroze..

Christos Crowder

Player
Player
nazalost nemam 14 godina kao ti, trazio si bl sa servera jer je tvoj tata kimi dobio bl 🦮🦮
ja ne znam o cemu pricate vi, kakav tata sta pricas kakav problem ti sa glavom imas? Ja sam trazio bl jer sam tad postao rubiroza i onda je Kimiju i meni bila fora posto smo svi bl, sto ne bi i ja bio, i ne kapiram jel tvoj problem sto sam trazio blacklistu ili moj ?

Christos Crowder

Player
Player
joj da ipak si ti glavni keric od kimija, psujes projekat kao sranje i onda za 2 dana napravis 10 acc jer si ovisnik sugavi
Kako sam zavisnik kad nisam igrao 3 meseca otp, zadnji put sam usao 16 aprila odigrao inf koji i dobio ban na nalogu, tako da ne znam kako sam zavisnik.

Christos Crowder

Player
Player
jedno je plakanje jedno je moljenje a to sto pises "da mi tata ustane iz groba i kaze da povucem nebi povuko" to je stvarno bolest..
Pise se ne bi, odvojeno. Daj ako cete da se svadjamo naucite gramatiku pa cu se onda svadjati ovako ne vredi.

Dzabula Mintz

Jaka krivina
Player
Nisam, ja tebe decko ni ne poznajem svi neki npcjevi me napadaju.
kome ti da je npc i noname igras skoro od kad i ja npc si uso si u neki famq da te nauce da citujes banovan si i kacis ljude na forum

Dzabula Mintz

Jaka krivina
Player
mislim hvala ti sto mislis na mene posle toliko vremena od tvoje BL al ono ne znam ko si jedino sto znam je da si mali keric

Dirgo

Player
Player
Ajde sad svaki off topic da se kazni jebem vas sve ne normalne svi ste tastatura mafija kad nemozete da pricate kao normalni ljudi
Stvarno u životu nemaju pametnijih posla nego da si pišu po forumu u 5 ujutro

Status
Not open for further replies.
Top Bottom