Sve u pov....
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!vidi se desno gore da pise 15minuta a i dostavi ceo pov a ne da cropas admini ne mogu da ti prihvate isecen pov-ikume nisam bio na poternici maklo mi se kao sto se i vidi da je imam otiso bi u zatvor
pa jbg sta da radim ali nek dostavi ceo pov ne sme kropana dobro brt i ti si malo crka u glavu trazis ljude u 3 ujutro da ih saljes u zatvor
brt o cemu pricas, prestani da smaras i neka se sama administracija uveri.hahahahhaha to je posle smrti opet kropan pov stavi ceo pov lepo
a pre toga pov gde je? nemoj da kropas nego stavi lepo pov i kad sam ti brojao i kad i gde si bezao i sto ste mgali na dc vas dvoje i sveu povu se vidi a i moze se cuti da nisi brojo liku,aj sad malo odmori u jail
FAKE INFOa pre toga pov gde je? nemoj da kropas nego stavi lepo pov i kad sam ti brojao i kad i gde si bezao i sto ste mgali na dc vas dvoje i sve
brt lazes samog sebe, prvo se vidi po tome sto se pravdas lazima, drugo krsis pravila dje stignes to i administracija moze da pogleda u logovima, trece mislim da ti ne gine dugogodisnje odmaranje....Najbolje neka Administracija sama odluci ali si kropao pov pre toga a kropan pov bez cele situacije ne moze da bude prihvacen kada sam ti brojao i kada si mi pobegao tu i kada si mgao sa tvojim drugom na dc i sve to nije cela situacija na tom povu koji si ti postavio
tkd jebiga i nemojte dzabe da me smarate in game da mi earrape ode za konstano jer necete da me namestite hvala lepo pozdrav
dostavi pov ako mislis da nisam upravu i dokazi da ne lazes. (lazes)Najbolje neka Administracija sama odluci ali si kropao pov pre toga a kropan pov bez cele situacije ne moze da bude prihvacen kada sam ti brojao i kada si mi pobegao tu i kada si mgao sa tvojim drugom na dc i sve to nije cela situacija na tom povu koji si ti postavio
tkd jebiga i nemojte dzabe da me smarate in game da mi earrape ode za konstano jer necete da me namestite hvala lepo pozdrav
aggahahahahahah pa ovde i sam dokazujes da je ovo namerni pokusaj namestanja sa kropanim povom tkd onobrt lazes samog sebe, prvo se vidi po tome sto se pravdas lazima, drugo krsis pravila dje stignes to i administracija moze da pogleda u logovima, trece mislim da ti ne gine dugogodisnje odmaranje....
nisi brojao brt nema toga nidje ni na jednom pov-u ,i da si mu brojao pre pa ti je on pobego moras opet brojatiNajbolje neka Administracija sama odluci ali si kropao pov pre toga a kropan pov bez cele situacije ne moze da bude prihvacen kada sam ti brojao i kada si mi pobegao tu i kada si mgao sa tvojim drugom na dc i sve to nije cela situacija na tom povu koji si ti postavio
Brt, ne smaraj lazima i pusti da administracija odluci. I sam znas da si prekrsio pravilo i vidi se na pov-u. Svi off topic neka se molicu kazneaggahahahahahah pa ovde i sam dokazujes da je ovo namerni pokusaj namestanja sa kropanim povom tkd ono