Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
66623
Players nickname
Kai Choppaa
Suspect ID
3306
Date of violation
May 20, 2025
Time of violation
2:25
Proofs
https://youtu.be/EAbCIb1WbRA

Miki

Player
Player
Kao sto se vidi na povu mgu i u gornjem desnom uglu moze da se vidi da se na onoj poternici za 5 zvezdica koja traje 20 minuta i nemoj da kacis pola pova nego stavi ceo pov i kad sam ti brojao i kad si bezao i sve administracija moze da cuje i sama da si cropo pov i da se deres evo ih evo ih

Kai Choppa

Player
Player
kume nisam bio na poternici maklo mi se kao sto se i vidi da je imam otiso bi u zatvor

Ognjen Washington

Player
Player
a dobro brt i ti si malo crka u glavu trazis ljude u 3 ujutro da ih saljes u zatvor

Last edited:

Miki

Player
Player
hahahahhaha to je posle smrti opet kropan pov stavi ceo pov lepo molim Administraciju da rese ovo hvala kropa pov nece sa stavi od cele situacije

Miki

Player
Player
Najbolje neka Administracija sama odluci ali si kropao pov pre toga a kropan pov bez cele situacije ne moze da bude prihvacen kada sam ti brojao i kada si mi pobegao tu i kada si mgao sa tvojim drugom na dc i sve to nije cela situacija na tom povu koji si ti postavio
tkd jebiga i nemojte dzabe da me smarate in game da mi earrape ode za konstano jer necete da me namestite hvala lepo pozdrav

Kai Choppa

Player
Player
Najbolje neka Administracija sama odluci ali si kropao pov pre toga a kropan pov bez cele situacije ne moze da bude prihvacen kada sam ti brojao i kada si mi pobegao tu i kada si mgao sa tvojim drugom na dc i sve to nije cela situacija na tom povu koji si ti postavio
tkd jebiga i nemojte dzabe da me smarate in game da mi earrape ode za konstano jer necete da me namestite hvala lepo pozdrav
brt lazes samog sebe, prvo se vidi po tome sto se pravdas lazima, drugo krsis pravila dje stignes to i administracija moze da pogleda u logovima, trece mislim da ti ne gine dugogodisnje odmaranje....

Kai Choppa

Player
Player
dostavi pov ako mislis da nisam upravu i dokazi da ne lazes. (lazes)

Miki

Player
Player
brt lazes samog sebe, prvo se vidi po tome sto se pravdas lazima, drugo krsis pravila dje stignes to i administracija moze da pogleda u logovima, trece mislim da ti ne gine dugogodisnje odmaranje....
aggahahahahahah pa ovde i sam dokazujes da je ovo namerni pokusaj namestanja sa kropanim povom tkd ono

Ognjen Washington

Player
Player
nisi brojao brt nema toga nidje ni na jednom pov-u ,i da si mu brojao pre pa ti je on pobego moras opet brojati :)

Kai Choppa

Player
Player
aggahahahahahah pa ovde i sam dokazujes da je ovo namerni pokusaj namestanja sa kropanim povom tkd ono
Brt, ne smaraj lazima i pusti da administracija odluci. I sam znas da si prekrsio pravilo i vidi se na pov-u. Svi off topic neka se molicu kazne

Status
Not open for further replies.
Top Bottom