Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
74684
Players nickname
Leon Nightshade
Suspect ID
73925
Date of violation
May 20, 2025
Time of violation
16:45
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/776863/

Leon_Nightshade

Player
Player
Igrac ID 73925 po nazivu Andrey Xrni evade-a sa naloga 51108. Ovaj igrac je vec napravio ovu gresku relativno skoro sa naloga Sivi Matsui ID 69701. Ovaj igrac je banovan za vredjanje projekta sto ja mislim da se ne sme tolerisati. Ovaj igrac ima jako prepoznatljiv glas i nije bilo tesko provaliti ko je, mozete se sami uveriti ako to budete malo istrazili.

Takodje mislim da niko iole normalan ne bi dao nekome ko je 73925 Deputy u FIB-u i korumpiranu sem ako nije ban evader i zna kako da iskoristi to sto je jos jedan dokaz. Zamolio bih administraciju da najstroze kazni Andrey-a i da se kazni svaki Offtopic.

Fare Yasuro

Player
Player
Laske svi znamo da si ti okacio ovu masnu laz...I sam znas da ti je zao sto je lik uspjesniji od tb i zato ga kacis za ovakvu laz.Posto hoces ovako da rijesimo,ja cu tebe okaciti za dijelenje accounta sa svojim mladim bratom Stefanom kao i za konsantno.Iako si vec bio kaznjen i Aldin ti je pruzio drugu sansu ti nastavljas. Sam si ovo trazio.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom