Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
61465
Players nickname
XXXX
Suspect ID
11954
Date of violation
May 20, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=Sv7kcXXcd0E

Ryzen69

Player
Player
Dobar Dan Draga administracijo Igrac pod imenom Jovara Purplehazee Mi se na diskordu javio sa recima * sad neces imati internet i dobices dox debilu mali* posto sam ga gurnu u zonu autom imam proof kako mi je slao IP adresu i pretnje Molim admina koji bude gledo ovu zalbu da mi se javi u dm za proof da ne saljem ovde svoju ip addresu

jovara

Player
Player
ne budi smesan, pod br. 1 niko ti nije pretio to si sam izmislio iz nemoci, pod br. 2 svaki dan dok si na serveru pravis sranja i provociras druge igrace, bilo je samo pitanje dana kada ce neko da te prijavi i da dobijes kaznu, a pod br. 3 pricao si dosta ljudi kako si radio svakakve gluposti sa raznih naloga i nije te bilo sramota.. steta sto nisi dobio ban na duze od ovoga posto si to sigurno zasluzio svojim postupcima, al verujem da posle ovoga i hoces, nauci se ponasanju, poz

Pap1c

Player
Player
Prijatelju sa menu pod imenom Ryzen koji je bacao bombe na informalima.
Mogu i ja da stavim zalbu da mi preti neko a nikakav dokaz nemam a svaku sliku mozes da napravis u photoshop

Danilo Geri

Player
Player
Dobar Dan Draga administracijo Igrac pod imenom Jovara Purplehazee Mi se na diskordu javio sa recima * sad neces imati internet i dobices dox debilu mali* posto sam ga gurnu u zonu autom imam proof kako mi je slao IP adresu i pretnje Molim admina koji bude gledo ovu zalbu da mi se javi u dm za proof da ne saljem ovde svoju ip addresu
Jel si se uplasio kad ti je pretio?

Status
Not open for further replies.
Top Bottom