By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!kako bre na sred vrata nisam na sred vrata bio sam na krajubusno ti je tu moras skroz levo stojat ili skroz na kraj a ne na sred vrata
sta je bre ovo ti pucas kroz zidLjubi ticc
vi kad god nekog ubijete kroz zid ili nesto tako kazete de sync sta vi radite vise samo unistavate RPsi ti okejj
vidis da je tekstura decko takva
a i ocigledno nisi cuo za sync
Ljubi tebe brat u sopranu si o cemu ti pricas neka neko bolje malo puca tebi je citer ne brukaj sevi kad god nekog ubijete kroz zid ili nesto tako kazete de sync sta vi radite vise samo unistavate RP
lice ti na tvom povu pucas u zid i samo mi skidas damage i metka ne masisLjubi tebe brat u sopranu si o cemu ti pricas neka neko bolje malo puca tebi je citer ne brukaj se
ne stvarno igrac treba da ide na pi si cekjel ti vidis da sam ja na svom povu iza zida ti me pogadjas i posle sam pao tu si me pogodio ja odem do zida i umrem neka pogledaju moj i tvoj pov
prvo ovo je off topic a drug nisam se sapleo nego samo pao od jednom kao da me neko tejzerom pukoNeka vide i zakljucice da si npc koji se sapinje u enterijeru
Jedno je kad si u famu gde se pucas i ides na evente a drugo je kad si u famu koja cuva panele, masinu i organizuje raid na fam i slicne stvarilice ti na tvom povu pucas u zid i samo mi skidas damage i metka ne masis