1. Vaše ime IRL:Milan
2. Vaše godine:15
3. Vremenska zona:GMT+2
4. Prosjek online po danu:2-8h
5. Vaš Discord:mrva11
6. Vaše ingame ime:Mrva Accused
7. Vaš ID:58164
1. Lider za The Families
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1.Duže vreme sam uključen u ovaj projekat i kroz to iskustvo sam prošao kroz razne uloge, ali jedna mi se posebno izdvojila – Families. Najviše vremena sam proveo upravo u toj organizaciji, dobro sam upoznat s njenim funkcionisanjem i načinom rada.
2.Okružen sam timom ljudi koji imaju jednako, a neki čak i više iskustva od mene. Kada nisam prisutan, potpuno im mogu poveriti vođenje stvari jer znam da su pouzdani. Pored toga, imam dobar odnos s liderom druge bande, što otvara mogućnost za zajedničke, uzbudljive RP akcije kroz koje bismo mogli pokazati sav naš potencijal
3.Želim svima da pokažem koliko roleplay može biti zanimljiv i kvalitetan. Kroz razne pristupe mogli bismo uspešno održati ovu organizaciju i istaknuti njen puni potencijal
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
1.Strozije bi ispitivao clanove i time bi bio siguran da clanovi koji prodju ispitivanje znaju sta rade.
2.Postovanje visih cinova i ostalih clanova organizacije ce biti obavezno.
3.Sto veca aktivnost i zabava u organizaciji ce biti forsirana.
Rankovi:
1.SUSPEND
2.Hustler
3.GANGSTA
4.Outsider
5.Ghetto boy
6.Graffiti team
7.Graffiti team lider
8.Ghetto Cleaner
9.Turfer
10.Consigliere
11.O.G
12.CO LEADER
13.LEADER
HVALA NA CITANJU
SRECNO OSTALIM CLANOVIMA
2. Vaše godine:15
3. Vremenska zona:GMT+2
4. Prosjek online po danu:2-8h
5. Vaš Discord:mrva11
6. Vaše ingame ime:Mrva Accused
7. Vaš ID:58164
1. Lider za The Families
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1.Duže vreme sam uključen u ovaj projekat i kroz to iskustvo sam prošao kroz razne uloge, ali jedna mi se posebno izdvojila – Families. Najviše vremena sam proveo upravo u toj organizaciji, dobro sam upoznat s njenim funkcionisanjem i načinom rada.
2.Okružen sam timom ljudi koji imaju jednako, a neki čak i više iskustva od mene. Kada nisam prisutan, potpuno im mogu poveriti vođenje stvari jer znam da su pouzdani. Pored toga, imam dobar odnos s liderom druge bande, što otvara mogućnost za zajedničke, uzbudljive RP akcije kroz koje bismo mogli pokazati sav naš potencijal
3.Želim svima da pokažem koliko roleplay može biti zanimljiv i kvalitetan. Kroz razne pristupe mogli bismo uspešno održati ovu organizaciju i istaknuti njen puni potencijal
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
1.Strozije bi ispitivao clanove i time bi bio siguran da clanovi koji prodju ispitivanje znaju sta rade.
2.Postovanje visih cinova i ostalih clanova organizacije ce biti obavezno.
3.Sto veca aktivnost i zabava u organizaciji ce biti forsirana.
Rankovi:
1.SUSPEND
2.Hustler
3.GANGSTA
4.Outsider
5.Ghetto boy
6.Graffiti team
7.Graffiti team lider
8.Ghetto Cleaner
9.Turfer
10.Consigliere
11.O.G