Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Lider za The Families | Mrva Accused

Rejected
Status
Not open for further replies.

Mrva

Player
Player
1. Vaše ime IRL:Milan
2. Vaše godine:15
3. Vremenska zona:GMT+2
4. Prosjek online po danu:2-8h
5. Vaš Discord:mrva11
6. Vaše ingame ime:Mrva Accused
7. Vaš ID:58164

1. Lider za The Families

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

1.Duže vreme sam uključen u ovaj projekat i kroz to iskustvo sam prošao kroz razne uloge, ali jedna mi se posebno izdvojila – Families. Najviše vremena sam proveo upravo u toj organizaciji, dobro sam upoznat s njenim funkcionisanjem i načinom rada.

2.Okružen sam timom ljudi koji imaju jednako, a neki čak i više iskustva od mene. Kada nisam prisutan, potpuno im mogu poveriti vođenje stvari jer znam da su pouzdani. Pored toga, imam dobar odnos s liderom druge bande, što otvara mogućnost za zajedničke, uzbudljive RP akcije kroz koje bismo mogli pokazati sav naš potencijal

3.Želim svima da pokažem koliko roleplay može biti zanimljiv i kvalitetan. Kroz razne pristupe mogli bismo uspešno održati ovu organizaciju i istaknuti njen puni potencijal

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

1.Strozije bi ispitivao clanove i time bi bio siguran da clanovi koji prodju ispitivanje znaju sta rade.

2.Postovanje visih cinova i ostalih clanova organizacije ce biti obavezno.

3.Sto veca aktivnost i zabava u organizaciji ce biti forsirana.

Rankovi:

1.SUSPEND
2.Hustler
3.GANGSTA
4.Outsider
5.Ghetto boy
6.Graffiti team
7.Graffiti team lider
8.Ghetto Cleaner
9.Turfer
10.Consigliere
11.O.G