Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Kalu Demon

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Luka
2. Vaše godine:19
3. Vremenska zona:BG+1
4. Prosjek online po danu: 6-8
5. Vaš Discord:mrtvo.
6. Vaše ingame ime: Kalu Demon
7. Vaš ID: 69234

Dodatne informacije

1. Lider za National Guard (NG)

Zašto želim biti Lider ove specifične organizacije?

1. Vizija i razvoj organizacije
Želim preuzeti lidersku poziciju jer imam jasnu viziju kako unaprijediti organizaciju, podići nivo roleplay kvaliteta i osigurati aktivno i organizovano članstvo. Verujem da dobra struktura i motivisan tim mogu organizaciju dovesti do vrha servera.

2. Iskustvo i odgovornost
Kroz prethodno iskustvo u sličnim organizacijama naučio sam kako efikasno komunicirati, rešavati konflikte i organizovati događaje. Spreman sam da preuzmem odgovornost i donesem stabilnost i red u svakodnevno funkcionisanje organizacije.

3. Zajednica i timski duh
Najviše me motiviše mogućnost da stvorim pozitivnu i ujedinjenu zajednicu unutar organizacije. Lider nije samo pozicija moći – to je prilika da inspirišem druge, gradim poverenje i doprinosim boljem RP iskustvu za sve članove.

Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay u organizaciji (National Guard):

1. Uvođenje redovne RP obuke i treninga
Organizovati redovne RP treninge za sve članove jedinice – uključujući borbenu simulaciju, kontrolu granice, rad sa civilima i vanredne situacije. Na taj način se podiže kvalitet RP-a i smanjuju greške koje kvare iskustvo.

2. Detaljnija RP procedura tokom akcija
Tokom racija, patrola ili intervencija – članovi National Guard trebaju koristiti detaljnije RolePlay komande (/me, /do, /try), uključujući realne RP situacije poput pretresa, legitimisanja i komunikacije sa drugim frakcijama.

3. Saradnja sa ostalim državnim frakcijama
Zajedničke RP vežbe sa LSPD, FIB, EMS i GOV poboljšavaju međufrakcijski RP i stvaraju realističniji doživljaj vojne hijerarhije i državne koordinacije. Takođe, to zbližava igrače i podstiče ozbiljniji pristup ulozi.

4. Realistična interna hijerarhija i discipline
Uvesti strožiju RP hijerarhiju i nagrade/kazne unutar jedinice – članovi treba da poštuju činove, RP naredbe i imaju jasno definisane dužnosti, što povećava ozbiljnost i RP imerziju.

5. Korišćenje vojnih kolona i RP komunikacije na terenu
Prilikom kretanja vozilima ili ulaska u situacije, koristiti RP kolone, formacije i vojni govor preko radija. Time se pojačava osećaj discipline i profesionalizma koji National Guard treba da predstavlja.

KOD A - Pucanje igre
KOD B - Resetovanje mikrofona
ETA - Vremenski period pre pojave na licu mesta.
10-1: Svi na duznosti da dodju do linije.
10-2: Negativno.
10-3: Prekini razgovor na radiju!
10-4: Potrvdno.
10-5: Ponovite posljednji prenos.
10-6: Zanemarite poslednji prenos.
10-7: Van dužnosti.
10-8: Na dužnosti.
10-10: Ispaljeni hici!
10-20: Lokacija
10-21: Trenutno stanje na odredjenoj lokaciji
10-33: Potrebna podrška
10-99: Situacija završena

Tajksi Fushiguro

Vegito
Server Administrator
Čestitamo, pozvani ste na interview za NG koji će se dešavat u Subotu 24/05/2025 u 19:00h
Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta prije početka
Ako imate nekih zabrinutosti oko interviewa, kontaktirajte me preko discorda.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom