Informacije
1. Vaše ime IRL: Milos
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 5-8 sati
5. Vaš Discord: mare.biber
6. Vaše ingame ime: Mare Biber
7. Vaš ID: 63857
Dodatne informacije
1. Lider za SAHP (San Andreas Highway Patrol)
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
-Vec jako dugo sam u gradu i stekao sam puno iskustva u State-u, odlicno poznajem zakon i pravila grada, sto mi moze pomoci da budem jedan sjajan lider.
-Imam spremnu grupu ljudi koji bi radili u mojoj organizaciji, kako bi roleplay bio na vrhunskom nivou.
-Ceo svoj boravak u LS sam bio HC u State-u, i sada zelim da se oprobam kao lider jer mislim da mogu.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
-Za pocetak bi doveo iskusne i dobre ljude u svoj HC tim, time bi bilo manje problema, i imao bi ko da kontrolise manje cinove, i drzi organizaciju dok ja nisam tu.
-Zatim bi svake nedelje organizovao bonuse za one koji budu najaktivniji npr. najvise hapsenja, najaktivniji u patroli, na akcijama itd. time bi motivisao ljude da marljivo rade i doprinesu i sebi i organizaciji.
-Povecao bih broj sastanaka gde bih okupio sve lidere State-a, i lepo razgovarali o tome kako da ovaj grad bude sve bezbedniji, i kako da uklonimo kriminal iz grada.
-Svaki cin bi imao jasan opis posla, i tacno bi se znalo ko sta radi, takodje svaka jedinica ce imati svog nadleznog coveka, i on ce pratiti njihov rad.
-Patrole bi se povecale maksimalno, jer se najvise kriminala nalazi bas u Sandy Shoersu i Paleto Bay-u, a to bi patrole smanjile.
-Regrutacije bi bile na mnogo vecem nivou, gde bi se brzo i efikasno prosejali ljudi koji nam trebaju za dalji rad, a pored toga bi na svakoj regrutaciji doveo zaposlenike EMS-a da proveravaju zdravlje novih clanova.
-Veliki akcenat bi bacio na aplikacije jer su brze i efikasnije od regrutacija, gde bi ljudi mogli jasno da nam kazu nesto vise o njima gde su radili itd. te bi nas HC tim mogao bolje da probere dobre ljude za organizaciju.
-Takodje bih angazovao posebnu jedinicu da cuva mene i moj HC tim kada idemo na sastanke, kako se nebi desile neke kriminalne radnje na putu do odredista.
Kriterijumi za rad:
-Minimum 15 godina ooc
-Minimum 10 godina ic
-Vozacka dozvola, dozvola za oruzje, medicinsko osiguranje
-Zelja za radom
-Motivacija
-Disciplina
-Postovanje
Obavezna zaduzenja svih zaposlenih:
-Svi su u obavezi da nose uniformu za svoj cin;
-U obavezi su da nose balaklave i pancire svuda radi bezbednosti;
-Dok su na duznosti svi su u obavezi da imaju upaljen radio;
-Svi su u obavezi da slusaju visi cin;
-Disciplina i kulturno ponasalje je obavezno!!!
Kodovi:
KOD A - Pucanje igre
KOD B - Resetovanje mikrofona
ETA - Vremenski period pre pojave na licu mesta.
10-1: Svi na duznosti da dodju do linije u garazi!
10-2: Negativno.
10-3: Prekini razgovor na radiju!
10-4: Potrvdno.
10-5: Ponovite posljednji prenos.
10-6: Zanemarite poslednji prenos.
10-7: Van dužnosti.
10-8: Na dužnosti.
10-10: Pucnjava u toku
10-20: Lokacija
10-21: Trenutno stanje na odredjenoj lokaciji
10-33: Potrebna podrška
10-99: Situacija završena
1. Vaše ime IRL: Milos
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 5-8 sati
5. Vaš Discord: mare.biber
6. Vaše ingame ime: Mare Biber
7. Vaš ID: 63857
Dodatne informacije
1. Lider za SAHP (San Andreas Highway Patrol)
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
-Vec jako dugo sam u gradu i stekao sam puno iskustva u State-u, odlicno poznajem zakon i pravila grada, sto mi moze pomoci da budem jedan sjajan lider.
-Imam spremnu grupu ljudi koji bi radili u mojoj organizaciji, kako bi roleplay bio na vrhunskom nivou.
-Ceo svoj boravak u LS sam bio HC u State-u, i sada zelim da se oprobam kao lider jer mislim da mogu.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
-Za pocetak bi doveo iskusne i dobre ljude u svoj HC tim, time bi bilo manje problema, i imao bi ko da kontrolise manje cinove, i drzi organizaciju dok ja nisam tu.
-Zatim bi svake nedelje organizovao bonuse za one koji budu najaktivniji npr. najvise hapsenja, najaktivniji u patroli, na akcijama itd. time bi motivisao ljude da marljivo rade i doprinesu i sebi i organizaciji.
-Povecao bih broj sastanaka gde bih okupio sve lidere State-a, i lepo razgovarali o tome kako da ovaj grad bude sve bezbedniji, i kako da uklonimo kriminal iz grada.
-Svaki cin bi imao jasan opis posla, i tacno bi se znalo ko sta radi, takodje svaka jedinica ce imati svog nadleznog coveka, i on ce pratiti njihov rad.
-Patrole bi se povecale maksimalno, jer se najvise kriminala nalazi bas u Sandy Shoersu i Paleto Bay-u, a to bi patrole smanjile.
-Regrutacije bi bile na mnogo vecem nivou, gde bi se brzo i efikasno prosejali ljudi koji nam trebaju za dalji rad, a pored toga bi na svakoj regrutaciji doveo zaposlenike EMS-a da proveravaju zdravlje novih clanova.
-Veliki akcenat bi bacio na aplikacije jer su brze i efikasnije od regrutacija, gde bi ljudi mogli jasno da nam kazu nesto vise o njima gde su radili itd. te bi nas HC tim mogao bolje da probere dobre ljude za organizaciju.
-Takodje bih angazovao posebnu jedinicu da cuva mene i moj HC tim kada idemo na sastanke, kako se nebi desile neke kriminalne radnje na putu do odredista.
Kriterijumi za rad:
-Minimum 15 godina ooc
-Minimum 10 godina ic
-Vozacka dozvola, dozvola za oruzje, medicinsko osiguranje
-Zelja za radom
-Motivacija
-Disciplina
-Postovanje
Obavezna zaduzenja svih zaposlenih:
-Svi su u obavezi da nose uniformu za svoj cin;
-U obavezi su da nose balaklave i pancire svuda radi bezbednosti;
-Dok su na duznosti svi su u obavezi da imaju upaljen radio;
-Svi su u obavezi da slusaju visi cin;
-Disciplina i kulturno ponasalje je obavezno!!!
Kodovi:
KOD A - Pucanje igre
KOD B - Resetovanje mikrofona
ETA - Vremenski period pre pojave na licu mesta.
10-1: Svi na duznosti da dodju do linije u garazi!
10-2: Negativno.
10-3: Prekini razgovor na radiju!
10-4: Potrvdno.
10-5: Ponovite posljednji prenos.
10-6: Zanemarite poslednji prenos.
10-7: Van dužnosti.
10-8: Na dužnosti.
10-10: Pucnjava u toku
10-20: Lokacija
10-21: Trenutno stanje na odredjenoj lokaciji
10-33: Potrebna podrška
10-99: Situacija završena