Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Milos Rankovic

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Milos
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 5-8 sati
5. Vaš Discord: mare.biber
6. Vaše ingame ime: Mare Biber
7. Vaš ID: 63857

Dodatne informacije

1. Lider za SAHP (San Andreas Highway Patrol)

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

-Vec jako dugo sam u gradu i stekao sam puno iskustva u State-u, odlicno poznajem zakon i pravila grada, sto mi moze pomoci da budem jedan sjajan lider.

-Imam spremnu grupu ljudi koji bi radili u mojoj organizaciji, kako bi roleplay bio na vrhunskom nivou.

-Ceo svoj boravak u LS sam bio HC u State-u, i sada zelim da se oprobam kao lider jer mislim da mogu.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

-Za pocetak bi doveo iskusne i dobre ljude u svoj HC tim, time bi bilo manje problema, i imao bi ko da kontrolise manje cinove, i drzi organizaciju dok ja nisam tu.

-Zatim bi svake nedelje organizovao bonuse za one koji budu najaktivniji npr. najvise hapsenja, najaktivniji u patroli, na akcijama itd. time bi motivisao ljude da marljivo rade i doprinesu i sebi i organizaciji.

-Povecao bih broj sastanaka gde bih okupio sve lidere State-a, i lepo razgovarali o tome kako da ovaj grad bude sve bezbedniji, i kako da uklonimo kriminal iz grada.

-Svaki cin bi imao jasan opis posla, i tacno bi se znalo ko sta radi, takodje svaka jedinica ce imati svog nadleznog coveka, i on ce pratiti njihov rad.

-Patrole bi se povecale maksimalno, jer se najvise kriminala nalazi bas u Sandy Shoersu i Paleto Bay-u, a to bi patrole smanjile.

-Regrutacije bi bile na mnogo vecem nivou, gde bi se brzo i efikasno prosejali ljudi koji nam trebaju za dalji rad, a pored toga bi na svakoj regrutaciji doveo zaposlenike EMS-a da proveravaju zdravlje novih clanova.

-Veliki akcenat bi bacio na aplikacije jer su brze i efikasnije od regrutacija, gde bi ljudi mogli jasno da nam kazu nesto vise o njima gde su radili itd. te bi nas HC tim mogao bolje da probere dobre ljude za organizaciju.

-Takodje bih angazovao posebnu jedinicu da cuva mene i moj HC tim kada idemo na sastanke, kako se nebi desile neke kriminalne radnje na putu do odredista.

Kriterijumi za rad:

-Minimum 15 godina ooc

-Minimum 10 godina ic

-Vozacka dozvola, dozvola za oruzje, medicinsko osiguranje

-Zelja za radom

-Motivacija

-Disciplina

-Postovanje

Obavezna zaduzenja svih zaposlenih:

-Svi su u obavezi da nose uniformu za svoj cin;

-U obavezi su da nose balaklave i pancire svuda radi bezbednosti;

-Dok su na duznosti svi su u obavezi da imaju upaljen radio;

-Svi su u obavezi da slusaju visi cin;

-Disciplina i kulturno ponasalje je obavezno!!!

Kodovi:

KOD A - Pucanje igre
KOD B - Resetovanje mikrofona

ETA - Vremenski period pre pojave na licu mesta.

10-1: Svi na duznosti da dodju do linije u garazi!

10-2: Negativno.

10-3: Prekini razgovor na radiju!

10-4: Potrvdno.

10-5: Ponovite posljednji prenos.

10-6: Zanemarite poslednji prenos.

10-7: Van dužnosti.

10-8: Na dužnosti.

10-10: Pucnjava u toku

10-20: Lokacija

10-21: Trenutno stanje na odredjenoj lokaciji

10-33: Potrebna podrška

10-99: Situacija završena