Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

William Shepard

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL: Milan
2. Vaše godine: 21
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan: Izmedju 4h i 6h dnevno
5. Vaš Diskord: vuky0001
6. Vaše Ingame ime: William Shepard
7. Vaš ID: 18119

Dodatne Informacije
1. Lider za San Andreas Highway Patrol (SAHP)
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

2.1. Imam bogato iskustvo i duboko poznajem sistem

-Kroz godine provedene u raznim frakcijama, stekao sam široko znanje o tome kako sistem funkcioniše, kako se donose brze i tačne odluke, i kako se upravlja ljudima u ozbiljnim situacijama. Znam pravila, procedure i taktike koje su potrebne da SAHP funkcioniše profesionalno i efikasno. Ovo iskustvo mi daje sigurnost da mogu odmah preuzeti odgovornost i voditi jedinicu bez zastoja.
2.2. Znam kako voditi ljude i graditi tim
-Voditi ljude ne znači samo davati naređenja to znači biti uz njih, slušati ih, pomagati im da se razviju i zajedno graditi nešto veće. Imam izražene liderske sposobnosti, znam da motivišem tim, postavim jasne ciljeve i organizujem rad tako da se svaki član oseća korisno i poštovano. Verujem u timski duh i smatram da se samo zajedno mogu postići ozbiljni rezultati.
2.3. Imam jasnu viziju i snažnu volju
-Ne želim ovu poziciju zbog titule, već zbog želje da nešto izgradim. Želim da SAHP pod mojim vođstvom postane organizovana, profesionalna i poštovana frakcija. Spreman sam da uložim svoje vreme, znanje i energiju kako bih stvorio tim na koji ćemo svi biti ponosni. Moja volja i posvećenost ovom cilju su neupitni kad nešto radim, radim to maksimalno i sa srcem.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
- Kao kandidat za vođu SAHP-a, imam jasan cilj: podići RP standard, stvoriti profesionalno okruženje i razviti tim u kojem svaki član zna svoje mesto i doprinos. Evo konkretnih koraka koje planiram sprovesti:
3.1. Ličnim primjerom postavljam standard
-Moje ponašanje u RP-u će biti ogledalo onoga što tražim od članova.
-Koristiću profesionalnu komunikaciju, realistične reakcije i poštovati RP proceduru u svakoj situaciji.
-Očekujem isto od svih članova ali ću svakome biti spreman pomoći da to postigne.
3.2. Redovni RP treninzi i simulacije
-Organizujem vežbe kao što su: zaustavljanje vozila (standardna i visokorizična kontrola), RP potere s komunikacijom i saradnjom, saslušanja i privođenja, obuka za specijalne jedinice (SWAT, Motori, Air Support)
3.3. Uvođenje RP dokumentacije
-Svaki značajan događaj (hapsenje, potera, incident) imaće RP izveštaj.
-Policajci će voditi patrolne dnevnike (Patrol Log), evidenciju kazni i RP bilješke.
3.4. Edukacija, a ne kazna
-Greške u RP-u su deo procesa. Važno je da ih koristimo kao priliku za učenje.
-Novi članovi dobiće RP vodič za kadete, sa osnovnim pravilima, primerima i zabranjenim radnjama (npr. powergaming, metagaming).
-Svaki član ima podršku mentora (starijeg oficira) za učenje kroz praksu.
3.5 Saradnja sa drugim organizacijama
-SAHP će aktivno sarađivati sa svim organizacijama, cilj je graditi RP zajednicu.
3.6 Unutrašnje specijalizacije u SAHP-u
Odnosi se na uvodjenje novih jedinica kao sto su: SWAT, Motorna Jedinica, AIR Support,...''

Toni Vercetti

Server Administrator
Server Administrator
Odbijeno
Maksimalan broj kandidata, vise srece drugi put.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom