Smatram da zaslužujem dobiti neformalnu familiju a evo i zašto... Ja sam preuzeo familiju Scream koja je imala 2 warna na sebi za koje ja nisam znao nego mi je lider rekao da familija ima samo 1 warn koji bi trebao uskoro bude skinut. Kako moji ljudi to nisu znali oni su enterali na nedozvoljeni spot na informalu ja mislim 17.5. ako se ne varam za šta isto nisu znali da je nedozvoljeno i dali su mi warn koji je bio treći po redu i odmah mi se skinula neformalna sa familije i ja sam preuzeo drugu familiju šta prije da bih mogao zatražim neformalnu i da počnem lijepo sa 0 warnova a Niko Salamanca mi je odbio neformalnu i rekao da mogu zatražiti tek 18.6. šta je meni previše čekanja i stvarno ne želim toliko čekati da bih uzeo neformalnu... Sad ću i da dostavim slike toga kako mi je rečeno da je familija imala samo 1 warn, a poslije toga kad sam dobio lidera na discordu sam vidio da mi familija ima 2 warna i nekoliko trenutaka nakon sam dobio treći warn na familiju i skinula mi se neformalna. Ja stvarno nisam mogao da utječem drugačije na to i volio bih ako bi administracija mogla da još jednom razmotri ovu situaciju i da mi da šansu sa neformalnom jer ju stvarno želim više nego bilo šta drugo trenutno, a ja bih se jako potrudio da moji prijatelji i članovi u familiji ne krše pravila i da probamo osvojiti što više informala moguće.
slika 1.
slika 2.
slika 3.
Evo u sve slike se vidi kako sam sa prošlim liderom pričao i vidi se da mi je rekao da ima samo 1 warn onda sam ja mu proslijedio poruku gdje piše da je dobio drugi warn itd. i ja mislim da sam istog tog dana izgubio neformalnu i sad zbog toga ja ne mogu zatražim neformalnu mjesec dana a stvarno bih volio neformalnu pa se nadam da mi možete dati šansu sa neformalnom jer ja nisam kriv za to šta je prošli lider skupio 2 warna i sad ja plaćam kaznu toga sa time što ne mogu dobijem neformalnu.
slika 1.
slika 2.
slika 3.
Evo u sve slike se vidi kako sam sa prošlim liderom pričao i vidi se da mi je rekao da ima samo 1 warn onda sam ja mu proslijedio poruku gdje piše da je dobio drugi warn itd. i ja mislim da sam istog tog dana izgubio neformalnu i sad zbog toga ja ne mogu zatražim neformalnu mjesec dana a stvarno bih volio neformalnu pa se nadam da mi možete dati šansu sa neformalnom jer ja nisam kriv za to šta je prošli lider skupio 2 warna i sad ja plaćam kaznu toga sa time što ne mogu dobijem neformalnu.