1. Vaše ime IRL:Lazar
2. Vaše godine:15
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosjek online po danu:6-12H
5. Vaš Discord:lazarbrt_
6. Vaše ingame ime:Lazar Scarface
7. Vaš ID:72255
Dodatne informacije
1. Lider za..... The Families
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
Moja želja da postanem lider organizacije The Families proističe iz ozbiljnog pristupa, bogatog iskustva i jasne vizije onoga što ova kriminalna frakcija može da postigne. Verujem da sam sposoban da vodim ovu organizaciju na način koji će doneti kvalitetan RP i poštovanje unutar zajednice. Izdvajam tri ključna razloga zašto smatram da sam pravi izbor za ovu ulogu:
Verujem u svoje sposobnosti – da vodim, organizujem i motivišem. Smatram da sam sposoban za ovu ulogu jer RP shvatam ozbiljno, imam liderske veštine i iskrenu želju da doprinesem zajednici kroz kvalitetan i smislen kriminalni RP.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
1. Aktivni i posvećeni članovi su osnova svega.
Bez svakodnevne aktivnosti i ljudi koji su zaista prisutni i uključeni, ne postoji kontinuitet ni kvalitetan RP. U mojoj organizaciji neće biti mesta za pasivne članove. Biće jasno postavljena pravila oko aktivnosti i angažovanja, jer samo prisutni ljudi mogu doprineti jačanju frakcije.
2. RP pravila se moraju znati i poštovati.
Kao lider, stajaću iza toga da u organizaciji budu isključivo ljudi koji poznaju pravila i razumeju granice kriminalnog RP-a. Neće biti tolerancije na PG, MG, DM i slične greške koje ruše reputaciju frakcije. Pravila nisu prepreka – ona su alat da RP bude realan, smislen i poštovan od strane zajednice.
3. Unutrašnji red i struktura moraju biti jasni.
Bez hijerarhije nema ozbiljne organizacije. U The Families će svako znati svoje mesto, svoje zadatke i svoj način funkcionisanja. To ne znači samo „ko je iznad koga“, već kako tim funkcioniše u svakoj situaciji – od ulične akcije do ozbiljnih dogovora i sukoba sa drugim frakcijama.
4. Timski duh i RP sa ciljem.
Moja vizija RP-a nije da se igra samo zbog akcije. RP treba da ima smisao, priču i pravac. Svaka situacija, sukob ili dogovor treba da bude zasnovan na prethodnim događajima i da vodi negde. Zato ću kao lider podsticati članove da predlažu ideje, učestvuju u planiranju i razvijanju organizacije.
Zaključak:
Kvalitetan RP u kriminalnoj organizaciji dolazi samo ako postoji ozbiljan lider, jasna pravila i tim koji to poštuje. Spreman sam da postavim te temelje i okupim ljude koji žele nešto više od obične igre – koji žele organizaciju koja ima težinu, autoritet i identitet. Rankovi:
1. Suspend
2.Newbie
3.Trigger
4.Gheto Boy
5.Graffiti Team
6.Graffiti Team Leader
7.Gheto Cleaner
8.Solider
9. Turfer
10.Gangster
11.The Big Homie
12.Co-Leader
13.Leader
2. Vaše godine:15
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosjek online po danu:6-12H
5. Vaš Discord:lazarbrt_
6. Vaše ingame ime:Lazar Scarface
7. Vaš ID:72255
Dodatne informacije
1. Lider za..... The Families
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
Moja želja da postanem lider organizacije The Families proističe iz ozbiljnog pristupa, bogatog iskustva i jasne vizije onoga što ova kriminalna frakcija može da postigne. Verujem da sam sposoban da vodim ovu organizaciju na način koji će doneti kvalitetan RP i poštovanje unutar zajednice. Izdvajam tri ključna razloga zašto smatram da sam pravi izbor za ovu ulogu:
- Iskustvo i razumevanje kriminalnog RP-a
Kroz svoje dosadašnje uloge imao sam prilike da budem deo različitih kriminalnih organizacija, često na vodećim pozicijama. To mi je omogućilo da razvijem veštine vođenja, rešavanja konflikata i organizovanja tima, kao i da gradim kvalitetan i realan RP u kriminalnom okruženju. - Poznavanje pravila i odgovornost
Pravila servera poznajem detaljno i u potpunosti ih poštujem. Uveren sam da lider mora biti uzor – kako u ponašanju, tako i u RP-u. Svojim primerom podsticao bih disciplinu, organizovanost i zdravu RP atmosferu unutar organizacije, uz nultu toleranciju na neozbiljnost i loš RP. - Vizija, posvećenost i timska snaga
The Families vidim kao organizaciju sa karakterom, unutrašnjim kodeksom i jasnom strukturom. Moj cilj je da okupim ozbiljan, lojalan tim s kojim ćemo zajedno graditi uticajnu, stabilnu i prepoznatljivu frakciju. Spreman sam da uložim vreme, energiju i znanje kako bi ta vizija zaživela u praksi.
Verujem u svoje sposobnosti – da vodim, organizujem i motivišem. Smatram da sam sposoban za ovu ulogu jer RP shvatam ozbiljno, imam liderske veštine i iskrenu želju da doprinesem zajednici kroz kvalitetan i smislen kriminalni RP.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
1. Aktivni i posvećeni članovi su osnova svega.
Bez svakodnevne aktivnosti i ljudi koji su zaista prisutni i uključeni, ne postoji kontinuitet ni kvalitetan RP. U mojoj organizaciji neće biti mesta za pasivne članove. Biće jasno postavljena pravila oko aktivnosti i angažovanja, jer samo prisutni ljudi mogu doprineti jačanju frakcije.
2. RP pravila se moraju znati i poštovati.
Kao lider, stajaću iza toga da u organizaciji budu isključivo ljudi koji poznaju pravila i razumeju granice kriminalnog RP-a. Neće biti tolerancije na PG, MG, DM i slične greške koje ruše reputaciju frakcije. Pravila nisu prepreka – ona su alat da RP bude realan, smislen i poštovan od strane zajednice.
3. Unutrašnji red i struktura moraju biti jasni.
Bez hijerarhije nema ozbiljne organizacije. U The Families će svako znati svoje mesto, svoje zadatke i svoj način funkcionisanja. To ne znači samo „ko je iznad koga“, već kako tim funkcioniše u svakoj situaciji – od ulične akcije do ozbiljnih dogovora i sukoba sa drugim frakcijama.
4. Timski duh i RP sa ciljem.
Moja vizija RP-a nije da se igra samo zbog akcije. RP treba da ima smisao, priču i pravac. Svaka situacija, sukob ili dogovor treba da bude zasnovan na prethodnim događajima i da vodi negde. Zato ću kao lider podsticati članove da predlažu ideje, učestvuju u planiranju i razvijanju organizacije.
Zaključak:
Kvalitetan RP u kriminalnoj organizaciji dolazi samo ako postoji ozbiljan lider, jasna pravila i tim koji to poštuje. Spreman sam da postavim te temelje i okupim ljude koji žele nešto više od obične igre – koji žele organizaciju koja ima težinu, autoritet i identitet. Rankovi:
1. Suspend
2.Newbie
3.Trigger
4.Gheto Boy
5.Graffiti Team
6.Graffiti Team Leader
7.Gheto Cleaner
8.Solider
9. Turfer
10.Gangster
11.The Big Homie
12.Co-Leader