Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
23807
Players nickname
Bojke Palicca
Suspect ID
0000
Date of violation
May 24, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be

Paco Amaro

Player
Player
Bila je animacija u toku Bojke mislim da se i tebi nekada desilo da nesminis pov i da dobijes ban i ako se desilo znas koliko je to grozno,Zato mislim da zbog jednog cudnog killa netrebamo praviti dramu vidi se da je bila animacija dal je medkit ili droga to nvz...

Paco Amaro

Player
Player
A i imao si toliko malo hp da te neko rukom udari mislim da bi umro tad Tako da mislim da je ovo jedina najbolja opcija samo da povuces zalbu eto i tjt...

Denis Miic

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.

Zahtevam da ID 75714 dostavi svoj POV trenutka kada je ubio ID 23807 na Kralju planine u 03:10 - 24.05.. Rok za dostavu je 14h.

ttroy

Player
Player
sad sam se vratio od svadbe
sjebo mi se autoreplay samo ovo imam
nema veze citom nikad nisam to koritio nitu cu.
:

ttroy

Player
Player
to je sta sam dobio od autoreplay to mi se samo sacuvalo, moze admini da proveri pc check nikad nisam imo veze sa citom niti cu.
u pitanju je nesporazum neki bug nemam pojma

ttroy

Player
Player
ma brate mrtav sam pitam sad sam doso od svadbe nemam nikakav cit neznam koji je ovo k moze pc check kad kod hoces

ttroy

Player
Player
bojke zamolio bi te ko brata da povuces zalbu jer i sam znas da ovo nema veze za citom ili ista slicno a nemam ja moj pov tako da dobijem mesec dana ban nema smisla zbog gluposti, pobedio sam te na posten nacin bio si na jedan hit, ako odes dalje sa ovi samo pokazuje kakav si covek. ljubi brat

B0jke

Veteran
Leader of unofficial org
bojke zamolio bi te ko brata da povuces zalbu jer i sam znas da ovo nema veze za citom ili ista slicno a nemam ja moj pov tako da dobijem mesec dana ban nema smisla zbog gluposti, pobedio sam te na posten nacin bio si na jedan hit, ako odes dalje sa ovi samo pokazuje kakav si covek. ljubi brat
Off topic

Last edited:

Denis Miic

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlucio sam prihvatiti ovu zalbu. ID 75714 ce biti kaznjen za Pravilo Dogadjaja 1.7

Svi učesnici događaja (turf i fam war) moraju snimiti POV i sačuvati ga u roku od 48 sati )

Status
Not open for further replies.
Top Bottom