Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Mile Bucojevic

Player
Player
Vaše ime u RL:Sava
2. Vaše godine:14
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan:5-6h
5. Vaš Diskord:mile1312.
6. Vaše Ingame ime:Mile Bucojevicc
7. Vaš ID:16193

1.Lider za: San Andreas Highway Patrol (SAHP)

2.Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

- Imam velikog iskustva u SAHP-u proveo sam u njemu dosta vremena i saradjivajuci sa dosta sheriff-a i samim tim stekao dosta znanja.

-Imam dobru sposobnost da vodim I moje znanje bih preneo na druge kolege i pruzio im svu potrebnu podrsku za vrsenje duznosti u SAHP-u.

-Znam kako funkcijonisu druge drzavne oranizacije u kojima sam i sam bio GOV, LSPD, FIB, NG, EMS,,
samim tim bih se angazovao da se sto bolje uskladimo i da napravimo dobru saradnju sa ostalim organizacijama.

-Nikad nisam bio lider, ali sam sam proveo dosta vremena sa iskusnim ljudima, ucili su me sta da radim i kako da radim ispravno te mislim da bi sa ljudima koje imam ostvario velike uspehe u ovoj organizaciji

-Imam veliku zelju da se isprobam u liderstvu i voleo bih da to bude SAHP

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

Organizovali bismo redovne provere građana u saradnji sa drugim državnim institucijama (punktove), najmanje jednom nedeljno, ukoliko to budu dozvoljavale mogućnosti.

Formiranjem Jedinice K9:

Lociranje osoba – Psi pomažu u brzom pronalaženju nestalih, osumnjičenih i žrtava, posebno na teško dostupnim ili većim terenima.

Detekcija droge i eksploziva – K-9 jedinice vrše pretrage vozila, objekata i terena, precizno otkrivajući narkotike i eksplozive, naročito tokom punktova i kontrola.

Podrška pri hapšenju – u situacijama bega ili otpora, psi omogućavaju brzo i kontrolisano savladavanje osumnjičenih, uz maksimalnu bezbednost svih uključenih.

Patrola i obezbeđenje – K-9 jedinice redovno učestvuju u patrolama i obezbeđuju važne lokacije i događaje, doprinoseći ukupnoj bezbednosti.

Kontinuirana obuka – Psi i vodiči stalno treniraju kako bi bili spremni za sve zadatke i izazove.

Formiranjem jedinice Air Support (AS):

• · Prateće izviđanje i nadzor: Pružanje vazdušnog nadzora tokom patrola, potera i velikih akcija radi bolje koordinacije i uvida u situaciju.
  • · Brza reakcija:Brzo reagovanje na pozive sa terena, posebno u potragama za osumnjičenima i pružanju pomoći patrolama.
  • · Podrška specijalnim jedinicama: Podrska specijalnim jedinicama na odredjenimm zadacima
  • Evakuacija i hitni transport: Prevoz odredjih osoba ili dolazak na nepristupacne terene
  • · Kontinuirana obuka: Održavanje visokog nivoa veštine pilota i tehničke spremnosti letelica.
Uvodjenjem jedinice Special Operation Unit (SOU):

Special Operations Unit predstavlja elitnu taktičku jedinicu zaduženu za rešavanje najopasnijih i najzahtevnijih situacija u gradu. Jedinica je specijalizovana za brzu i odlučnu reakciju u slučajevima poput talačkih situacija, ozbiljnih pretnji po javnu bezbednost, organizovanog kriminala i drugih kriznih događaja.
Opremljeni vrhunskom opremom i stalno usavršavani kroz taktičke obuke, pripadnici ove jedinice spremni su da reaguju u svakom trenutku, sa ciljem da zaštite građane i obezbede stabilnost na terenu. Njihovo prisustvo garantuje profesionalnost, sigurnost i efikasno rešavanje svih kritičnih situacija.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom