Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Lider za National Guard| MiKi Black| 61474

Rejected
Status
Not open for further replies.

MIKI_3810

Player
Player
Informacije:
1. Vaše ime IRL:Mihailo
2. Vaše godine:15
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosjek online po danu:5+ sati
5. Vaš Discord:mihailo38.
6. Vaše ingame ime:MiKi Black
7. Vaš ID:61474

Dodatne informacije:

1.Lider za NG - National Guard.
2.Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje):

1.

Želim da vodim National Guard jer verujem da ova organizacija mora da predstavlja snagu, disciplinu i red, a ne samo broj članova. Moj cilj je da od National Guard napravim čvrstu vojnu strukturu koja poštuje RP pravila, sprovodi ozbiljan RP i reaguje na svaku pretnju brzo i organizovano.Kroz iskustvo koje sam stekao u vojnom RP-u, razumeo sam koliko je važna organizacija, jasna komanda i stalna aktivnost.

2.
Verujem da prava snaga organizacije leži u timskom duhu, poštovanju i međusobnoj podršci. Kao lider National Guard, moja misija bi bila da stvorim zajednicu vojnika koja se ne oslanja samo na pravila, već i na međusobno poverenje i kolektivnu odgovornost.

3.
Kao lider National Guard, moja svrha bi bila da organizujem i vodim organizaciju prema disciplinovanom, profesionalnom i efikasnom funkcionisanju. Trebam obezbediti da svaki član frakcije ima jasno definisanu ulogu i odgovornost, te da svi zajedno radimo kao ujedinjena jedinica, spremna za svaku misiju.

Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

1.
Za prijem u National Guard pod mojim vođstvom, smatram da bi trebalo da postoji obavezni vojni rok od najmanje 5 godina.

2.

Regrutacija i obuka:

Kao lider National Guard, jedan od mojih glavnih ciljeva biće da obezbedim da svaki novi regrut bude maksimalno obučen, motivisan i spreman za sve izazove koji ih čekaju. Regrutacija će se obavljati 2 do 3 puta nedeljno, kako bi se osigurala kontinuirana popuna i obuka novih članova.
IC:5
OOC:10
Bez tetovaza na licu i sakama
Znanje pravila
Znanje rada organizacije
Poštivati radio kodove
Poštivanje high commanda

3.
Da uz pomoc EMS-a i pomoc GOV-a vidim da li lice ima zrastveno osiguranje i dozvolu za rukovanjem vatrenog oruzija.

————————KODOVI——————-

10-1
Svaki član dolazi na parking.
10-2 Negativno/Odbija se.
10-3 Obustavljanje svake komunikacije na radiju.
10-4 Primljeno/Potvrdno/Pozitivno.
10-5 Ponovi prethodni prenos. (Koristi se kada neko nije razumeo šta je kolega rekao pa treba da ponovi.)
10-6 Zanemarite poslednji prenos. (Koristi se kada kolega nešto pogrešno napiše u pisanom radiju.)
10-7 Odlazak sa pauze. (Koristi se kada kolega treba da se odmori.)
10-8 Dolazak na pauzu. (Koristi se kada kolega dolazi sa pauze ili je bio na smeni pre toga.)
10-10 Pucnjava u toku. (Koristi se kada kolege čuju pucnjavu i treba da se sklone.)
10-20 Stanje svih patrola.

Kod A: Pad igre.
Kod B: F8 + U.

Kod C: Situacija sa adminom.
Status 1: Prijava dužnosti.
Status 2: Odjava dužnosti.

RANKOVI I ČINOVI:

1.Suspend 48h
2.Suspend 24h
3.Vojnik na obuci
4.Vojni Rok LSPD
5.Vojni Rok SAHP
6.Vojni Rok GOV
7.Vojni Rok FIB
8.Desetar
9.Mladji Vodnik
10.Vodnik
11.Specijalista za Protiv Vazdusnu Odbranu
12.Mladji Narednik
13.Narednik
14.Operativac Protiv Vazdusne Odbrane
15.Vojna Policija
16.Vojna Policija Senior
17.Potpukovnik
18.Pukovnik
19.Zamenik Komandata Vojne Policije
20.Zamenik Komandata Protiv Vazdusne Odbrane
21.Marsal
22.Glavni Marsal
23.Vrhovni Marsal
24.Porucnik
25.Komandat Vojne Policije
26.Komandat Protiv Vazdusne Odbarne
27.General Major
28.Assistent Generala
29.Zamenik Generala
30.General

Tajksi Fushiguro

Vegito
Server Administrator
Čestitamo, pozvani ste na interview za NG koji će se dešavat u Subotu 24/05/2025 u 19:00h
Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta prije početka
Ako imate nekih zabrinutosti oko interviewa, kontaktirajte me preko discorda.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom