Naime porodica Knallersmintz ima par ban evaidera, 76235 je banan igrac Keizi Knallersmintz 65523 koji je banan za 1.1+1.4 par puta i za konstantno krsenje pravila, dobio je unban pa je ukljucio cheaterski redux SHAX i dobio ban od 30 dana za POV req, imao je vec par naloga na kojima je igrao ali na ovom je najduze od kako je dobio ban. Takodje imaju gospodina Bell Bolo-a koji je igrao na nalogu 76465 iako je Blacklistan na vec preko 15 naloga (svaka cast za aldina sto ga banuje na svakom), tu je i Aleksa Broken 54134 koji je igrao na 64012,65140 a sad na nekom 74k id. Takodje je lider Zile 63995 na njegovom twinku uzimao kola od gospodina po ID 63360, a pare je na tom nalogu dobio tago sto mu je isti taj prvo davao pare da bi mogli za 50% drzavne prodati kola a zatim mu je zile sa main 45178 preneo ostatak para. Na njegovom twinku je koristio softver po imenu Hydrogen ali je proslo vise od 48h i nema potrebe da saljem dokaze za to... Fam su kupili on i njegov prijatelj Choki 70799 koji je takodje koristio cheat ali SHAX i dobio je ban za nemanje POV-a isto kao i Keizi. Dok je bio na banu za 3 warna je Ban eveidao i dobio Social Club ban, zatim su on i Bell Bolo koristili isti taj social. Dobio je unban u roku od 4 dana sto je za 1.1+1.4+Cheat zaista prekratko. Nije nastavio igru na tom social clubu a rekao je da moze.
Evo i link zalbe. Laganje administracije takodje.
Zile i on su skupili pare odns, Zile je dao oko 8 mil sa main naloga i choki je dao neke pare, nisam siguran ko je prvobitno bio lider ali je on tih 8mil ulozio u familiju koju vodi na twink nalogu. Samim tim je tu ogroman kontakt sa main i twink naloga jer je to isto kao i da je prebacio sa main na twink 8mil.
Imaju puno cheatera,BL-Evaidera kao i samo Ban evaidera.
Na njihovom fam discordu postoji kanal sa slikama administratora, tu je i Nixa,Abraham,Lebron kao i dosta mladjih administratora poput A2 i A3.
Zaista mislim da bi ta familija trebala da snosi sankcije jer lider zile je bivsi lider The Triad Fama koji je dobio ban preko 4 osobe za cheat i sl.|
Mislim da sam ja moje rekao sad je red na vas!
Approved - G.P 1.1 I Aldin Verstapen
Aldine napisao sam ti tamo ime na rockstaru ja se ne razumem da li je to to prvo sam se zvao OGNJEN1522 sve pise tamo veliko a sada mi pise sve velik ALINEVERGONE kada bi mogao samo da proveris posto nisu ne tacni podaci nego stvarno nisam mogao da ti sve lepo napisem jer nisam bio u mogucnosti...
gta5grand.com
Zile i on su skupili pare odns, Zile je dao oko 8 mil sa main naloga i choki je dao neke pare, nisam siguran ko je prvobitno bio lider ali je on tih 8mil ulozio u familiju koju vodi na twink nalogu. Samim tim je tu ogroman kontakt sa main i twink naloga jer je to isto kao i da je prebacio sa main na twink 8mil.
Imaju puno cheatera,BL-Evaidera kao i samo Ban evaidera.
Na njihovom fam discordu postoji kanal sa slikama administratora, tu je i Nixa,Abraham,Lebron kao i dosta mladjih administratora poput A2 i A3.
Zaista mislim da bi ta familija trebala da snosi sankcije jer lider zile je bivsi lider The Triad Fama koji je dobio ban preko 4 osobe za cheat i sl.|
Mislim da sam ja moje rekao sad je red na vas!