Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Pomaganje Citerima i Ban Evaderima / 9464 , 53 , 32 , 23454 , Vendetta

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
6825
Players nickname
Johny Pikeks
Suspect ID
9464 , 53 , 32 , 234
Date of violation
May 25, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/ALFwG9Slk1c

pikeksic

Player
Player
Pozdrav zelim da prijavim familiju Vendetta i navedene id-eve za pomaganje blacklistanim igracima i citerima.
Dok je osoba Phillip Deyemming (mislim da je 16k id) izbegavao kaznu na nalogu Nico Smurphy 55155
Skyler haze i navedena ekipa su ga podrzavali (drzali ga u fam iako su znali ko je, pustali ga na evente , itd.. l i to sve krili od administracije)
Sledeca osoba koju su drzali u famu iako su znali da cheatuje i evade-uje je Saint Absurdd 62499 , kog su takodje pustali na evente iako su ZNALI DA CITUJE i to takodje krili od administracije...

pikeksic

Player
Player
Na montazi mozete videti kako "saint absurdd 62499" puca kroz zidove i providno aim lockuje dok je u familiji vendetta na sta oni nista nisu uradili.

Leon Ashbluff

Player
Player
Na montazi mozete videti kako "saint absurdd 62499" puca kroz zidove i providno aim lockuje dok je u familiji vendetta na sta oni nista nisu uradili.
da su ga izbacili iz familije usred eventa ostao bi ipak u krugu ne razumem sta mislis pod "nista nisu uradili" posto iskreno ne znam sta treba tacno u toj situaciji uraditi... iskreno zvuci kao da krivis ljude koji su videli da ce avion da se srusi i "nisu nista uradili"

pikeksic

Player
Player
da su ga izbacili iz familije usred eventa ostao bi ipak u krugu ne razumem sta mislis pod "nista nisu uradili" posto iskreno ne znam sta treba tacno u toj situaciji uraditi... iskreno zvuci kao da krivis ljude koji su videli da ce avion da se srusi i "nisu nista uradili"
mozda mislim na to sto su mu davali da igra evente dok su znali da cituje?

Leon Ashbluff

Player
Player
ovo sam napisao pre nego sto sam pogledao dokaz i iskr je jos gore😔 kralju moj ako ces da kacis klipove sa eventa kao dokaz makar se raspitaj o tome da su oba zida kroz koje je on pucao busna i da i ti i svaki drugi igrac sa odredjene daljine mozes pucati kroz to

Leon Ashbluff

Player
Player
mozda mislim na to sto su mu davali da igra evente dok su znali da cituje?
ako su znali da cituje to isto moras dokazati a ne samo reci da je vendetta (cela familija) znala da on cituje i dostaviti montazu od pre 10 meseci u kojoj i da je citovao samo se moze videti da je u familiji ali ne i da oni znaju za to da li cituje ili ne

hazebezruki

Player
Player
Pozdrav zelim da prijavim familiju Vendetta i navedene id-eve za pomaganje blacklistanim igracima i citerima.
Dok je osoba Phillip Deyemming (mislim da je 16k id) izbegavao kaznu na nalogu Nico Smurphy 55155
Skyler haze i navedena ekipa su ga podrzavali (drzali ga u fam iako su znali ko je, pustali ga na evente , itd.. l i to sve krili od administracije)
Sledeca osoba koju su drzali u famu iako su znali da cheatuje i evade-uje je Saint Absurdd 62499 , kog su takodje pustali na evente iako su ZNALI DA CITUJE i to takodje krili od administracije...
lik je samo bolji

pikeksic

Player
Player
ovo sam napisao pre nego sto sam pogledao dokaz i iskr je jos gore😔 kralju moj ako ces da kacis klipove sa eventa kao dokaz makar se raspitaj o tome da su oba zida kroz koje je on pucao busna i da i ti i svaki drugi igrac sa odredjene daljine mozes pucati kroz to
bunker je busan?

Niko Salamanca

Senior Administrator
Senior Administrator
Odbijeno

ID-ove sto ste naveli vec imaju maksimalnu kaznu, nedovoljno dokaza za pomaganje.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom