Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected 𝗟𝗶𝗱𝗲𝗿 𝘇𝗮 𝗧𝗵𝗲 𝗙𝗮𝗺𝗶𝗹𝗶𝗲𝘀 | 𝗟𝘂𝗸𝗮𝗮 𝗔𝗹𝗶𝘁𝗼𝘃𝗶𝗰

Rejected
Status
Not open for further replies.

Lukaa Alitovic

I vas deset da se skupi lice realno smo skuplji
Player
Informacije:

1. Vaše ime IRL: Luka:
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu:4h
5. Vaš Discord:lluleee_
6. Vaše ingame ime: Lukaa Alitovic
7. Vaš ID: 62173

Dodatne informacije:

1. Lider za The Families

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

-Voleo bih da budem lider Families-a iz prostog razloga jer bi hteo da povecam nivo roleplaya u bandama, smatram da trenutno nema toliko aktivnih bandi kao sto je umelo da bude te bi radio na aktivnosti bande

-Veoma sam druzeljubivi I gledao bi da u mojoj bandi nema svadja izmedju clanova niti ikakvih konflikta, svi bi se slagali lepo

-Nikada nisam vodio kriminalnu a ni state organizaciju bio sam dosta I u jednoj I u drugoj ali bih voleo da mi se pruzi sansa u kriminalnoj jer bi mogao dosta stvari da promenim sto se tice crime

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

-Povecao bih aktivnost clanova

-Organizovao bih zajednicke talacke, napade na podmornicu, na prodavnicu sa ostalim bandama gde bi povecali nivo roleplay-a

-Cesce bi bili organizovani napadi na state tipa da imamo dousnika medju njihovim redovima koj bi nam govorio gde I sta ce state da radi, kada bi radili geto patrol, racije, prevoz municije, novca I sve ostale radnje

-Organizovao bih ja neke akcije sto se tice moje bande recimo da nam dousnik iz state kaze da rade prevoz novca skupio bih ljude I krenuli bi ka lokaciji da stvorimo sto vise nereda

-Najvise bih stavio glas na aktivnost jer u polednje vreme bande nisu toliko aktivne

--------Struktura--------
13.Godfather
12.O.G
11.Turf leader
10.Grafiti leader
-----------HC------------
9.Turfer
8.Enforcer
7.Street Boss
6.Thug leader
5.Rider
4.Thug
3.Gheto boy
2.New member
1.Suspend

filipe32

Player
Player
Informacije:

1. Vaše ime IRL: Luka:
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu:4h
5. Vaš Discord:lluleee_
6. Vaše ingame ime: Lukaa Alitovic
7. Vaš ID: 62173

Dodatne informacije:

1. Lider za The Families

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

-Voleo bih da budem lider Families-a iz prostog razloga jer bi hteo da povecam nivo roleplaya u bandama, smatram da trenutno nema toliko aktivnih bandi kao sto je umelo da bude te bi radio na aktivnosti bande

-Veoma sam druzeljubivi I gledao bi da u mojoj bandi nema svadja izmedju clanova niti ikakvih konflikta, svi bi se slagali lepo

-Nikada nisam vodio kriminalnu a ni state organizaciju bio sam dosta I u jednoj I u drugoj ali bih voleo da mi se pruzi sansa u kriminalnoj jer bi mogao dosta stvari da promenim sto se tice crime

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

-Povecao bih aktivnost clanova

-Organizovao bih zajednicke talacke, napade na podmornicu, na prodavnicu sa ostalim bandama gde bi povecali nivo roleplay-a

-Cesce bi bili organizovani napadi na state tipa da imamo dousnika medju njihovim redovima koj bi nam govorio gde I sta ce state da radi, kada bi radili geto patrol, racije, prevoz municije, novca I sve ostale radnje

-Organizovao bih ja neke akcije sto se tice moje bande recimo da nam dousnik iz state kaze da rade prevoz novca skupio bih ljude I krenuli bi ka lokaciji da stvorimo sto vise nereda

-Najvise bih stavio glas na aktivnost jer u polednje vreme bande nisu toliko aktivne

--------Struktura--------
13.Godfather
12.O.G
11.Turf leader
10.Grafiti leader
-----------HC------------
9.Turfer
8.Enforcer
7.Street Boss
6.Thug leader
5.Rider
4.Thug
3.Gheto boy
2.New member
1.Suspend
ajmo lukaa

Noa Bolo

Senior Administrator
Senior Administrator
ČESTITAMO!
Pozvani ste na intervju za The Families koji će se održati u Srijedu 28.05.2025. u 18:00.
Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka intervjua.
Ako imate nekih zabrinutosti oko intervjua, kontaktirajte me preko discorda.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom