Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
70912
Players nickname
Vasilije Cukic
Suspect ID
75071,75116
Date of violation
May 25, 2025
Time of violation
22:45
Proofs
https://youtu.be/DnD-49aN5kQ?si=Vp3w22njvkj4_BZ3

Leksa_Simic

Player
Player
bio sam sa koleginicom na parkingu i nekim njenim kumom trebao sam joj prodati auto i posle par minuta pojavili su se ljudi iz MG-a trazili su da ih mratim pratio sam ih i rekli su mi da su me videli da trcim po putu a to nije istina i pitali su me da li zelim da idem u zatvor ili da im platim obadvojici po 25 hiljada ja sam im rekao da nisam trcao i da zelim dokaz za to trazio sam im legitimaciju ali su odbijali da je daju zatim su mi vezali ruke stavili me u kola i odvezli nedaleko od parkinga ponovo su me upitali da li zelim da im platim ja sam na to rekao da je ne zakonito i da im necu platiti zatim su me izvadili iz auta i jedan od njih dvojice izvadio je tejzer i upucao me istim zatim je drugi kolaga izvadio pistolj i rekao da sam sam izabrao tezu metodu zatim me je ispucao ja sam lezao dole i pozvao hitnu pomoc.

Nikola Armanii

Senior Administrator
Senior Administrator
Pre nego sto pocnem da pregledam ovu zalbu, isravite format i dostavite validan POV. Snimanje ekrana mobilnim telefonom nije validan POV. Procitajte pravila za podnosenje zalbe.

Rok 12h​

Vandal_Maximus

Player
Player
bio sam sa koleginicom na parkingu i nekim njenim kumom trebao sam joj prodati auto i posle par minuta pojavili su se ljudi iz MG-a trazili su da ih mratim pratio sam ih i rekli su mi da su me videli da trcim po putu a to nije istina i pitali su me da li zelim da idem u zatvor ili da im platim obadvojici po 25 hiljada ja sam im rekao da nisam trcao i da zelim dokaz za to trazio sam im legitimaciju ali su odbijali da je daju zatim su mi vezali ruke stavili me u kola i odvezli nedaleko od parkinga ponovo su me upitali da li zelim da im platim ja sam na to rekao da je ne zakonito i da im necu platiti zatim su me izvadili iz auta i jedan od njih dvojice izvadio je tejzer i upucao me istim zatim je drugi kolaga izvadio pistolj i rekao da sam sam izabrao tezu metodu zatim me je ispucao ja sam lezao dole i pozvao hitnu pomoc.
Respect za tebe mladicu ...imas podrska od mene ne brini...dokaz ti nije validan za Forum i bas mi je zao. posto su ta 2 igraca KRIVI i treba najstrogo da se kazne veruj sa vakvo ponasanje nece daleko da doguraju , mozda se sad spasili ali nece u buduce ,sad mozes da snimas bilo kako preko PC 6.17 Zabranjeno je koristiti OBS i bilo koji sličan softver za snimanje. Svi slojevi moraju biti snimljeni. | Zabrana 30 dana Poslije: Obrisano pravilo-vise ne vazi , dodaj me ne discord : devandale ,pomoci cu ti kako da setiras i da ti bude lako da snimas za buduce ,sve najbolje i uzivaj legenda si !

Status
Not open for further replies.
Top Bottom