Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Multi-Cheating & Ban evading | 45291

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
74485
Players nickname
Kayserinin Sefiri
Suspect ID
45291
Date of violation
May 25, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/Rxjm91Z

Sefir

Player
Player
Zdravo, dragi administratori, želim da vas obavestim o prevarantu koji je i sam mnogo puta zabranjen zbog prevare na nemačkim serverima i član je Project Blacklist-a. prvo smo ga sinoć igrali u areni da potvrdimo moje sumnje i on je definitivno varalica igrali smo se s njim 1 na 1 i rekli smo mu da registruje njegov Pov rekao je da se prijavio, ali nije ništa odgovorio i pokazao osim toga, Discord nalog koji je kontaktirao otvoren je pre samo 7 dana. i sam je kupio svoj račun sa ID-om od 42k i postoji velika šansa da je njegov račun potpuno prazan, pa vas molimo da to proverite ovde Hvala što ste pročitali. U međuvremenu ću dodati njegov youtube kanal ispod i to će vam biti dodatni dokaz ako ne možete da gledate njegov video

Youtube:

Griefmaker

Player
Player
Zdravo, dragi administratori, želim da vas obavestim o prevarantu koji je i sam mnogo puta zabranjen zbog prevare na nemačkim serverima i član je Project Blacklist-a. prvo smo ga sinoć igrali u areni da potvrdimo moje sumnje i on je definitivno varalica igrali smo se s njim 1 na 1 i rekli smo mu da registruje njegov Pov rekao je da se prijavio, ali nije ništa odgovorio i pokazao osim toga, Discord nalog koji je kontaktirao otvoren je pre samo 7 dana. i sam je kupio svoj račun sa ID-om od 42k i postoji velika šansa da je njegov račun potpuno prazan, pa vas molimo da to proverite ovde Hvala što ste pročitali. U međuvremenu ću dodati njegov youtube kanal ispod i to će vam biti dodatni dokaz ako ne možete da gledate njegov video

Youtube:
Cim je to banovano na engleskom/njemackom znas da cituju 😉.

Zoki Roki

Senior Administrator
Senior Administrator
Odbijeno!

Nedovoljno dokaza! Ban-Evading niste naveli nikakav ID a za Multi Cheat nemate nikakav dokaz u obliku videa!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom