Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

han yakuzzaa

Player
Player
Ime: Reyli
Pol: Muski
Starost: 25
Rasa: Belac
Nacionalnost: Amerikanac
Mesto rođenja: SAD
Otac: Cezar Reyli
Majka: Jakica Sopranoo
Težina:83
Visina:200
Boja očiju: Plave
Boja kose: Bela
Tetovaže: glava leva ruka denska ruka
Prednosti: Jak Brz
Slabost: Droga

Zivotna prica 400+ reci:
Reyli Accused je imao samo osam godina kada je prvi put vidio svog oca kako nekome prijeti pištoljem. Živjeli su u predgrađu Senforda, malog industrijskog grada čija je duša bila potrošena dugovima, korupcijom i lošim odlukama. Otac, bivši bokser i sitni iznuđivač, bio je mračna figura u životu koju je Reyli gledao s mješavinom straha i divljenja.

Do desete godine, Reyli je već znao kako se krade auto, gdje se kriju ključevi, i kako podvaliti lažnu priču lokalnim policajcima. Bio je pametan, previše pametan za svoje godine, a ta pamet nije išla u školu – išla je direktno u podzemlje. Do dvanaeste je već vozio ukradene skutere za dilere.

Sa šesnaest godina, Reyli je bio poznat pod nadimkom "Ghost" – zbog svoje sposobnosti da nestane bez traga nakon svakog zločina. Bio je vođa grupe tinejdžera koji su pljačkali bankomate po industrijskim zonama, koristeći dronove, lažne registracije i hakirane sigurnosne kamere. Njegova hladnokrvnost i precizno planiranje zadivljavali su čak i starije kriminalce.

Prekretnica dolazi sa devetnaest godina, kad mu je brat Liam, jedina osoba koju je volio bez zadrške, poginuo u pucnjavi između rivalskih bandi. Reyli je tada potpuno nestao iz legalnog svijeta. Počeo je raditi za zloglasnog narko-bossa iz Crne Rijeke i vodio mrežu šverca oružja preko tri države. Njegovi kontakti su uključivali korumpirane političare, hakere i bivše vojnike. Njegovo ime više nije bilo Ghost – sada je bio Reyli Accused, s dosjeom koji je bio deblji od gradske telefonske knjige.

Do tridesete, Reyli je imao sve – novac, žene, moć. Ali paranoja je rasla. Sumnjao je u sve. Njegov vozač? Doušnik. Njegova ljubavnica? CIA-in mamac. Jedne noći, u napuštenom skladištu, sam je pobio tri člana vlastite ekipe jer su se predugo zadržali na sastanku bez da ga obavijeste.

Njegov pad dolazi sa trideset i tri godine, kada ga izdaje najvjerniji prijatelj iz djetinjstva – Javi. Reyli je uhvaćen dok je pokušavao preći granicu s lažnim dokumentima i deset milijuna eura u gotovini. Suđenje je bilo medijski spektakl. Ali Reyli se nije branio. Samo je rekao: "Sve što sam ikada htio bilo je da ne budem kao moj otac. Na kraju sam bio gori."

Sada služi doživotnu kaznu u strogo čuvanom zatvoru. Kažu da piše memoare. Ili možda planira bijeg. S Reylijem Accusedom nikad se ne zna.
Ishodi:
1.Reyli moze da dize ljude sa medicinskom opremom, pretrazuje,kupiti oruzije sa poda,roba, pljačka ako ima revolver u rukama(razlog: sposobnost raditi sve to jednom rukom)
2.Reyli moze da ide 1 sam na 2 ljudi u bilo kom trenutku(razlog:zbog svojih neverovatnih vestina)
3.Reyli moze rukovati sa bilo kojim heavy oruzijem.
4.Reyli moze pretrazivati ljude s bilo koje strane sa revolverom u ruci.
5.Reyli moze pricati na radio sa pistoljem u ruci.

n1ke

Player
Player
1.Hugo: moze pruzi medicinsku pomoc sa pistoljem

2.Hugo: moze da vozi off-road DO 75KMH

3.Hugo moze da vozi sportski auto na autoput 480KMH

4.Hugo: moze pricat sa pistoljem na radio

5.Hugo: moze se rukovati sa pisoljem u ruci

6.Hugo: moze preneti novac sa pistoljem na ruci

Nemanja Zajcev

Senior Administrator
Senior Administrator