Postavana Administracijo,Ja Matke_Reyli (10479) Banovan sam pre 3 godine na ovom RP projektu.Na ovo serveru igram od 2021,Ja sam 2008 godiste pa sam tada imao 13 godina u to vreme bio sam dosta mali i nisam se razumeo u RP kao sto se razumem danas prekrsio sam pravilo 6.22 (kradja novca sa porodicnog balansa) tada sam mislio da to nije zabranjeno pa se ukrao i izasao iz iste,mislio sam da cu proci ne kaznjeno ali nisam, dobio sam ban admin koji me je banovao je bio Ivkezz_Obama.Sada znam da pravila 6.22,Vredjanje projekta...nemoze se dobiti unban.Proslo 3 godine od ovog bana i mislim da sam dovljno zreo da igram pa sam hteo pokusati ponovo.Naravno kako Administacija odluci tako ce biti, prihvatam svu krivicu pristajem na sve uslove kako bih dobio unban na ovaj acc.Razmisljao sam da udjem da vidim kakvo je stanje sa mojim acc i to me je vratilo u detinjstvo kada sam igrao sa mojom ekipom,moje ekipe nazalost nema ali bih teo da se vratim da igram kako bih tragao za novom ekipom,bio bih previse srecan kada bih ja taj jedini prvi bio koji bi dobio unban za 6.22,Postovani Mujo Simba I Abrahame hteo bih da malo vise razmislite opet kada pogledamo malo dalje ovo je sve opet igrica.Zelim svima ugodan ostatak veceri sve najbolje i najlepse <3