Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
50342
Players nickname
Uros Falcone
Suspect ID
5201
Date of violation
May 27, 2025
Time of violation
15:32
Proofs
https://youtu.be/askMjVYzJ7s?si=8zIJFxepMwuwckmC

Nikos Spaghetti

Player
Player
1. Dostavi duzi POV, izbegavas RP situaciju i bezis u Marabunti.

2. Decko je imao bounty na tebe imas 3 ZVEZDICE, a ti sto bezis u HQ i izbegavas RP situaciju to je drugo.

3. Cak krades auto od ljudi iz iste org i ako postoji snimak u kom ti kazem da je moj auto sa druge glave, napusti ga i dacu ti novac.

4. Izgurao si ga iz GREEN zone sa pijace.

uros crni

Player
Player
1. Dostavi duzi POV, izbegavas RP situaciju i bezis u Marabunti.

2. Decko je imao bounty na tebe imas 3 ZVEZDICE, a ti sto bezis u HQ i izbegavas RP situaciju to je drugo.

3. Cak krades auto od ljudi iz iste org i ako postoji snimak u kom ti kazem da je moj auto sa druge glave, napusti ga i dacu ti novac.

4. Izgurao si ga iz GREEN zone sa pijace.
ja nmg da znam da li on ima bounty na mn i da ga ima u istoj smo org tkd da bi to bilo TK i nije njegov auto bio >Ja sam najnormalnije bio u hq i ti si me puco

Nikos Spaghetti

Player
Player
ja nmg da znam da li on ima bounty na mn i da ga ima u istoj smo org tkd da bi to bilo TK i nije njegov auto bio >Ja sam najnormalnije bio u hq i ti si me puco
1.On nije u tvojoj ORG nego JA i auto je moj, prestani da siris LAZI.
2. Opet lazes, ja metak nisam opalio u HQ
ima na snimku sve, mnogo LAZES.

Nikola Verstappen

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlucio sam prihvatiti ovu zalbu
ID: 5201 ce biti kaznjen za Geto Pravilo 1.4
( G.P 1.4 Zabranjeno je gurati/ubijati članove bande u njihovom sjedištu. Nije vam dopušteno ući u sjedište druge bande bez dopuštenja ).​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom