Sve u videu
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Nije ovo želim želim da ti jednom odbiju jednom prihvate, mislim da razumiješ ako nisi na spektrumuSve u videu
i ja sam siso veslaNije ovo želim želim da ti jednom odbiju jednom prihvate, mislim da razumiješ ako nisi na spektrumu
bio si sa polovinom auta u dvoristu samim time nisi ispunio zahtjev i imaju pravo da pucaju. lpApproved - Pogrešno Donesena odluka | Nikola Verstappen
Igrači su prebrzo brojali + zahtev sam ispunio napuštajući dvorište familije u kojoj su proveravali panele. Oni su mene pratili i ubili me na ulicigta5grand.com
Koji zahtev? provera panela 5 4 3 2 1 ? vidi se da ste juce dosli na serverbio si sa polovinom auta u dvoristu samim time nisi ispunio zahtjev i imaju pravo da pucaju. lp
Neka ti nisi došo juče na server, ti si tu 5 godina jel ti to pohvalno aa?Koji zahtev? provera panela 5 4 3 2 1 ? vidi se da ste juce dosli na server
Krenuo sam igrat na serveru dosta prije tebe sto se moze viditi po mom id-u. Pokusavas se izvuci na gluposti prvi zahtjev ti je izdat u videu na 0:48 a drugi prije nego sto si ubijen jer si polovinom auta i dalje bio u dvoristu. Lp.Koji zahtev? provera panela 5 4 3 2 1 ? vidi se da ste juce dosli na server