Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
70912
Players nickname
Vasilije Cukic
Suspect ID
26904
Date of violation
May 28, 2025
Time of violation
2:21
Proofs
https://youtu.be/LY-xF7HsuaM?si=oUucqOExjcQt35mC

Leksa_Simic

Player
Player
vozio sam se gradom i dobio kaznu 100k i wanted level 5 bez ikakvog razloga
kada udjete u video predjite odmah pred kraj nisam uspeo da ga isecem

Diego Bukva

Diego Bukva
Player
Prvo i osnovno ovo nije tema za forum ovo je IC problem ovo se rješava putem igrice a ne putem foruma. Takođe ti si radio CR i MG tokom svoj pova na 7:19 namjerno uradio moj buggati i pobjegao. Mislim da si malo zbunjen i molim admine da kazne dotično lice za CR.

Diego Bukva

Diego Bukva
Player
I da kazna ti je napisana pravilno zato što si prije toga 10 minuta ubio lice i pobjegao to nisi okačio

Diego Bukva

Diego Bukva
Player
Da ne dužim...

ZAMOLIO BI ADMINA DA POV KOJI JE DOTIČNI POSLAO FINO PREGLEDAJU I KAZNE ISTOG ZA SVE PREKRŠAJE

Leksa_Simic

Player
Player
И да казна ти је написана правилно зато што си прије тога 10 минута убио лице и побјегао то ниси окачио
Кoga sam ubio jer da sam nekog ubio ja bi vec ima wanted

Leksa_Simic

Player
Player
И да казна ти је написана правилно зато што си прије тога 10 минута убио лице и побјегао то ниси окачио
Јa sam vozio automobil isao sam oko 50na sat i on je bio na putu pokusao sam ukociti ali bez uspesno tu sam bio oko njega dok nje umro

Hadzija

Čuvar grada
Player
2:43 - id 2006 MG
7:00 - 70912 uradio BAG Abuse za sto se dobija ban jer se ne smije preko lezecih prelazit sa tempomatom
8:00 - G.P 3.1 - sve se cuje kako govori da su "retardi" vec su odavno krenuli mjesat ic i ooc tkd ovo je ooc uvreda

Leksa_Simic

Player
Player
7:00 - 70912 урадио БАГ Абусе за што се добија бан јер се не смије преко лезећих прелазит са темпоматом
8:00 - ГП 3.1 - све се чује како говори да су "ретарди" већ одавно кренули мјесат иц и ооц ткд ово је ооц увреда.
7:00 - 70912 урадио БАГ Абусе за што се добија бан јер се не смије преко лезећих прелазит са темпоматом
8:00 - ГП 3.1 - све се чује како говори да су "ретарди" већ одавно кренули мјесат иц и ооц ткд ово је ооц увреда.
Аli sto svi uredno zanemaruje te to sto mi je nabio 5zvezdica i kaznu 100k

Zaki Swayze

Player
Player
Nakon pregleda dokaza odlucio sam prihvatiti ovu zalbu.
ID - 26904 ce dobiti kaznu za FailRP
Previse napisanih kazni za jednu stvar + Nepostivanje kaznenog zakonika.
ID - 70912 ce dobiti kaznu za BA
Kada vozite zabranjeno je ukljuciti tempomat kada prolazite preko stvari koje vas usporavaju.
Administracija vam zeli ugodan ostatak veceri.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom