Poštovana administracijo, pišem ovu molbu (nije nikakva žalba na pomenutog administratora koji je odbio istu) kako biste mi objasnili razlog odbijanja i eventualno prihvatili moju aplikaciju za neformalnu organizaciju.
Prošlo je 30 dana od kada sam dobio unban nakon čega sam zatražio neformalnu i aplikacija je odbijena uz komentar "
Trenutno ne trazimo kandidate sa ovakvim specifikacijama." a nisam prekršio ni jedno in game niti forum pravilo od kada sam se vratio na server. Takođe postoje igrači kojima su aplikacije prihvaćene a bili su u istoj situaciji kao i ja.
Hvala unapred na odgovoru.
Rejected - Neformalna organizacija | Berlusconi
Poštovana administracijo, Prošlo je 30 dana od kada sam dobio unban pa želeo bih da podnesem prijavu da moja porodica postane neformalna organizacija. 1. Aktivna porodica sa velikim brojem aktivnih članova koja trenutno ima preko 250 ljudi, ima level 4 familije i nalazi se u top 20 na rang...
gta5grand.com
Prošlo je 30 dana od kada sam dobio unban nakon čega sam zatražio neformalnu i aplikacija je odbijena uz komentar "
Trenutno ne trazimo kandidate sa ovakvim specifikacijama." a nisam prekršio ni jedno in game niti forum pravilo od kada sam se vratio na server. Takođe postoje igrači kojima su aplikacije prihvaćene a bili su u istoj situaciji kao i ja.
Hvala unapred na odgovoru.