Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Lider za Bloods Street Gang I Ivan Barbos

Rejected
Status
Not open for further replies.

Ivan1

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL: Ivan
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT +2
4. Prosječna aktivnost na dan: Tjednom 2-5 sata, Vikendom 2 do 6 sati.
5. Vaš Diskord: 10para10
6. Vaše Ingame ime: Ivan Barbos
7. Vaš ID: 56328
Dodatne Informacije
1. Lider za Bloods Families
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

2.1 Dugogodišnje iskustvo i želja za dovršetkom započetog

Na ovom projektu sam aktivan već dugi niz godina i stekao sam značajno iskustvo u različitim ulogama – od igrača kojeg nitko ne sluša do osobe koja vodi cijeli tim. Bio sam i suspendiran i Head Commander u više organizacija, što mi je dalo uvid u razne perspektive vođenja. Sada bih volio ponovno preuzeti lidersku poziciju unutar The Families-a i, ovog puta, uspješno završiti ono što sam ranije započeo.

2.2 Potencijal bande i dinamika sukoba u getu
Odabrao sam upravo The Families jer smatram da njihova pozicija u getu nudi veliki potencijal. Lokacija je idealna za stalne okršaje sa suparničkom bandom The Ballas, što znači da mojim članovima nikada neće biti dosadno. Uvijek će postojati prilika za akciju, borbu, zabavu, a ujedno i zaradu kroz pljačke i druge aktivnosti, posebno jer se HQ nalazi blizu BM-a gdje su česti sukobi.

2.3 Ugled organizacije i raznovrsnost aktivnosti
The Families imaju jednu od najjačih reputacija među svim bandama, što prirodno privlači velik broj članova. Uz planirane akcije svakih 2–3 sata, dodatne tajne misije i pomorske bitke, ekipi nikada neće manjkati zanimljivih izazova. Moj cilj je održati tu reputaciju i dodatno je ojačati kroz kvalitetno vodstvo i organizaciju.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji

3.1 Razvoj grafiti tima kao RP alata i podsticaj za aktivnost

Formirao bih snažan i organiziran Grafiti tim koji bi redovno obilježavao teritoriju bande. To ne samo da bi pojačalo prisustvo bande na serveru i donijelo veće prihode, već bih kroz to mogao nagrađivati najaktivnije članove bonusima. Ovaj sistem bi direktno motivisao članove na veću angažovanost i doprinio jačanju RP dinamike unutar organizacije.

3.2 Saradnja sa drugim bandama kroz zajedničke RP akcije
Pokušao bih uspostaviti privremene saveze sa drugim bandama, kako bismo mogli izvoditi zajedničke RP akcije – poput organizovanih pljački prodavnica ili zajedničkih prepada. Takva saradnja ne samo da bi dodala dubinu RP-u, već bi otvorila prostor za međubandske pregovore, izdaje i sukobe, čime bi RP scena postala bogatija i realističnija.

3.3 Kreiranje spontanih mini-akcija između većih događaja
Između velikih akcija organizovao bih manje, brze RP događaje – poput zasjeda, sabotaža ili prepadanja vozila – s ciljem da se stvori dojam haosa i nesigurnosti u State-u. Time bih održavao stalnu napetost i podsjećao na pravi razlog postojanja bandi – dominaciju, haos i borbu za moć.
Rankovi:
13. El Patron
12. Consigliere
11. El Capo
10. Grafiti Team Leader
-------------HC------------
9. Turfer
8. Street Coordinator
7. Grafiti Team Senior
6. Grafiti Team
5. Grafiti Team Junior
4. Street Soldier
3. Bandit
2. Associates
1. Suspend

Hvala na pregledu, ugodan ostatak dana, želi vam Ivan

Select for moderation

Filip Filep

Server Administrator
Server Administrator
Odbijeno

Mozete se prijaviti samo za jednu organizaciju.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom