1. Vaše ime IRL: Roko
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: od 2h do 6h
5. Vaš Discord: uskodugousko
6. Vaše ingame ime: Dusko Mintz
7. Vaš ID: 21148
Dodatne informacije
1. Lider za: Bloods Street Gang
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
1. Smatram da sam dovoljno sposoban za vođenje organizacije, zbog dobrog poznavanja pravila i stečenog iskustva kroz godine igranja
na projektu.
2. Htio bi se isprobati u poziciji lidera Bloods Street Gang-a, jer sam bio high comannd u svakoj kriminalnoj organizaciji i jako dobro poznajem ghetto.
3. Imam spremne hc-e koji bi mi pomogli poboljšati roleplay na serveru, također imam i turf lidere koji su iskusni i nebi pravili greške.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji:
Novi članovi banda koji nisu dobro upoznati s pravilima pomogli bi da postanu najbolji u svom poslu.
Bili bi aktivni u ghettu sto se tice grafita i robanja i radili bi sto vise akcija ukljucujuci akcije s drugim bandama.
Za uspješno odradene akcije i aktivnosti dijelio bi bonuse ljudima koji to zaslužuju.
Imam dobru ekipu za turf koja je spremna i upoznata sa pravilima turfa.
Rankovi:
1. Suspend
2. New boy
3. Dealer
4. Ghetto boy
5. Warior
6. Gangster
7. Graffiti team
8. Graffiti team leader
9. Turfer
10. Nightcrawler
11. O.G
12. Co-Lider
13. Bloods Lider
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: od 2h do 6h
5. Vaš Discord: uskodugousko
6. Vaše ingame ime: Dusko Mintz
7. Vaš ID: 21148
Dodatne informacije
1. Lider za: Bloods Street Gang
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
1. Smatram da sam dovoljno sposoban za vođenje organizacije, zbog dobrog poznavanja pravila i stečenog iskustva kroz godine igranja
na projektu.
2. Htio bi se isprobati u poziciji lidera Bloods Street Gang-a, jer sam bio high comannd u svakoj kriminalnoj organizaciji i jako dobro poznajem ghetto.
3. Imam spremne hc-e koji bi mi pomogli poboljšati roleplay na serveru, također imam i turf lidere koji su iskusni i nebi pravili greške.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji:
Novi članovi banda koji nisu dobro upoznati s pravilima pomogli bi da postanu najbolji u svom poslu.
Bili bi aktivni u ghettu sto se tice grafita i robanja i radili bi sto vise akcija ukljucujuci akcije s drugim bandama.
Za uspješno odradene akcije i aktivnosti dijelio bi bonuse ljudima koji to zaslužuju.
Imam dobru ekipu za turf koja je spremna i upoznata sa pravilima turfa.
Rankovi:
1. Suspend
2. New boy
3. Dealer
4. Ghetto boy
5. Warior
6. Gangster
7. Graffiti team
8. Graffiti team leader
9. Turfer
10. Nightcrawler
11. O.G