Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
62580
Players nickname
Negzzy Verstappen
Administrators nickname
Nixa Simba
Date
May 30, 2025
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/forums/116/post-thread

negzzy

Player
Player
Draga administracijo dobra vam večer
ne znam kako da poćem ne igram Grand najbolji i najljepši projekta na cijelome svijetu uopće ne igram kompjuter mislio sam ga prodat jel ga ne koristim tako cesto kako sam ga koristio i pre kad sam igrao Grand zelm sa se stvari vrate na staro da radim u lspd da se družim sa najbolji prijateljem Marasom jedan od najboljih ljudi ja projektu.
Želio bi sve staro i ljeto dizali Zelina da opet igram poveo sam da igram od ljeta 2024 upozno sam mnoštvo ljudi nikada se nisam osjećao sretnim igrajući igricu koja me zapravo zanima i koja me zabavlja igrao bih 24/7 samo želim da se vratim ne igram projekta već od prilike 3 i pol mjesece kao sto sam rekao nemigram komp samo muziku slusaj i prodam sa Marasom molim vas želim se vratiti na staro molim vas znam šta sam uradio nece se ponoviti jbg ljudi rade greske cak i najpametniji tako da molim vas da Pise approved kada pogledam sljedeći put ovu žalbu vas Negzzy Verstappen

Status
Not open for further replies.
Top Bottom