By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!prijetio si mi se u oc chatu i ja ti i ovde kazem ajde kaci me da vidim kaj sam prekrsio. Nitko nece dobit warn jer je jedan lik krsio pravilaAko zelite warn na org onda slobodno kaci samog sebe pa vi dobite warn
1- animacija nad mrtvim telom, 2- puca bez brojanja ic razloga,3-ljuje me dok sam mrtav,4govori mi da sam majmun i glumi zvukove majmuna 2 lika kako bi me uvredili jel dovoljno??? imam jos ceo pov od kako sam dosao tamo imamprijetio si mi se u oc chatu i ja ti i ovde kazem ajde kaci me da vidim kaj sam prekrsio. Nitko nece dobit warn jer je jedan lik krsio pravila![]()
pa kaci onda, jedan isti lik je prekrsio sva pravila takode isti lik je imao IC razlog da te puca jer ti je brojao da izades a ti si ubio 3 membera na nase brojanje1- animacija nad mrtvim telom, 2- puca bez brojanja ic razloga,3-ljuje me dok sam mrtav,4govori mi da sam majmun i glumi zvukove majmuna 2 lika kako bi me uvredili jel dovoljno??? imam jos ceo pov od kako sam dosao tamo imam