Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
11009
Players nickname
xxxx
Suspect ID
34105
Date of violation
May 30, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/appQGYNjwNw

Ivan Ivic

Player
Player
Ako zelite warn na org onda slobodno kaci samog sebe pa vi dobite warn
prijetio si mi se u oc chatu i ja ti i ovde kazem ajde kaci me da vidim kaj sam prekrsio. Nitko nece dobit warn jer je jedan lik krsio pravila:rolleyes:

hazebezruki

Player
Player
prijetio si mi se u oc chatu i ja ti i ovde kazem ajde kaci me da vidim kaj sam prekrsio. Nitko nece dobit warn jer je jedan lik krsio pravila:rolleyes:
1- animacija nad mrtvim telom, 2- puca bez brojanja ic razloga,3-ljuje me dok sam mrtav,4govori mi da sam majmun i glumi zvukove majmuna 2 lika kako bi me uvredili jel dovoljno??? imam jos ceo pov od kako sam dosao tamo imam

Ivan Ivic

Player
Player
1- animacija nad mrtvim telom, 2- puca bez brojanja ic razloga,3-ljuje me dok sam mrtav,4govori mi da sam majmun i glumi zvukove majmuna 2 lika kako bi me uvredili jel dovoljno??? imam jos ceo pov od kako sam dosao tamo imam
pa kaci onda, jedan isti lik je prekrsio sva pravila takode isti lik je imao IC razlog da te puca jer ti je brojao da izades a ti si ubio 3 membera na nase brojanje:poop:

Paca Vice

Server Administrator
Server Administrator

Zalba prihvacena !
Igrac 34105 ce biti kaznjen za prekrseno Geto Pravilo 1.4 !
- 1.4 Zabranjeno je gurati/ubijati članove bande u njihovom sjedištu. Nije vam dopušteno ući u sjedište druge bande bez dopuštenja. | UPOZORITI

Status
Not open for further replies.
Top Bottom