Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
62696
Players nickname
Mateja Legija
Administrators nickname
Nikola Armanii
Date
May 31, 2025
Time
10:45
Proofs
https://imgur.com/a/u9ERYlQ

Mateja Legija

Player
Player
Poštovani administratori,

Ovime vam se obraćam sa iskrenim kajanjem i željom da se izvinim zbog svog neprimerenog ponašanja na forumu. U afektu sam uvredio drugog igrača, što je bilo nepromišljeno, neprimereno i protiv pravila zajednice. U potpunosti prihvatam odgovornost za svoje reči i ne pokušavam da opravdam ono što sam rekao.

Ovom kaznom ja ne dobijam samo 7 dana bana, vec gubim 30 grand coina, posao i kucu... I sve to zbog mojih gluposti. Svestan sam da krsenje ovih pravila nosi posledice, ali se nadam, s obzirom da je vredjanje bilo OOC da bih po tome trebalo da snosim kaznu. I iako bi ban na forumu znacio da se ne bih mogao prijaviti za lidera, sto mi je bilo u planu, opet bih barem bio u igri.

Voleo bih da mi pružite drugu šansu kako bih mogao da pokažem da mogu biti deo projekta na pozitivan i kulturan način. U budućnosti ću se truditi da budem primer drugima i da ne ponovim ovu grešku.

Unapred hvala na razmatranju moje žalbe. Poštovaću svaku vašu odluku, ali se nadam da ćete mi dati priliku za ispravku.

S poštovanjem,
Mateja

Status
Not open for further replies.
Top Bottom