Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Mikaly West

UbišeMiMclarena
Player
Ime: Mikaly West
Pol: Muško
Starost: 17 godina
Rasa: Belac
Nacionalnost: Sandzaklija
Mesto rođenja: Los Santos
Otac: Diego West
Majka: Veronica
Pol: Muško
Težina: 87kg
Visina: 189cm
Boja očiju: Braon
Boja kose: Crna
Tetovaže: Na vratu
Prednosti: Liderstvo i samopouzdanje, pouzdan i lojalan onima koji zaslužuju.
Slabost: Lako planem, Previše verujem pogrešnim ljudima.

Životna priča: 200+ reči:
Zovem se Mikaly West. Rođen sam na južnoj strani Los Santosa, gde ti niko ništa ne poklanja ni poštovanje, ni šansu, ni drugi pokušaj. Otac duh. Majka konobarica koja je radila tri smene da bi platila kiriju i školsku užinu koju sam najčešće menjao za metak ili upaljač. Ulica me vaspitala. Ne zato što sam hteo, već zato što je škola bila luksuz, a preživljavanje jedina diploma koju si mogao da stekneš.
Sa 16 sam vozio kola brže nego što sam znao da čitam. Sa 18 prvi put uhapšen. Nije me slomilo. Samo me nateralo da igram pametnije. Počeo sam sa sitnim krađama, onda reketiranje, pa oružje. Do 25. godine, već sam imao reputaciju. Nezvanični "ministar problema". Ako nešto treba da nestane ja sam taj. Ako neko ne plaća ja dođem da objasnim.
Ali nisam samo nasilnik. Znam kako da se igram s glavama. Znam kad da ćutim, kad da se smejem, i kad da povučem oroz. Los Santos je šah tabla, a većina igraju kao da je domino.
Ne verujem nikome. Imam svoj krug. Mali, ali lojalan. Novac me ne definiše samo mi omogućava da igram igru po svojim pravilima.
Ovo nije život koji sam izabrao. Ali ako već igram igram da pobedim.

Ishodi:
1- Mikaly može vezati lice sa pištoljem u ruci
2- Mikaly može pretražiti lice sa pištoljem u ruci
3- Mikaly može raditi 1v2
4- Mikaly može da vuče lice sa pištoljem u ruci
5- Mikaly može da kupi oružije i metkove sa poda sa pištoljem u ruci

Nemanja Zajcev

Senior Administrator
Senior Administrator
Prihvaćeno.
Pazite na pravilo PG - 60km/h
Pazite na P.D 1.6