By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Pa ja bih rekao da treba duzi pov a i uslcaju da netreba ti ces isto d dobijes ilegalnog reduxaLik me ubija 10min pre inf-a
po cemu si skontao da je ilegalan ??? i pov je dovoljno dugacakPa ja bih rekao da treba duzi pov a i uslcaju da netreba ti ces isto d dobijes ilegalnog reduxa
samo povuci ja sam njegov drugar lik nema para i morao je to napraviti molim ze povuci zalbu ja sam njegov drugpo cemu si skontao da je ilegalan ??? i pov je dovoljno dugacak
nisi mi odgovorio kako mi je ilegalan reduxsamo povuci ja sam njegov drugar lik nema para i morao je to napraviti molim ze povuci zalbu ja sam njegov drug
Zato sto ustiasva zvuk sotke a to nesme jer tako pobojsava tvoj kvalitet na nedozvoljen nacinnisi mi odgovorio kako mi je ilegalan redux
da nije mi rekao da ce me ubiti ko picku mozda bbi povukao al sad nek dobije kaznusamo povuci ja sam njegov drugar lik nema para i morao je to napraviti molim ze povuci zalbu ja sam njegov drug
to nije redux to je soundpackZato sto ustiasva zvuk sotke a to nesme jer tako pobojsava tvoj kvalitet na nedozvoljen nacin
Samo te molim u njegovo ime da povuces
pusti ga kid ej nece vise to da radi ja sam mu reko ako ga vidis to opet da radi okaci ga ali sad ga postedi nije znaoda nije mi rekao da ce me ubiti ko picku mozda bbi povukao al sad nek dobije kaznu
2 Puta sam ga upozorio nije slusao 🗣pusti ga kid ej nece vise to da radi ja sam mu reko ako ga vidis to opet da radi okaci ga ali sad ga postedi nije znao
samo ga pusti pametniji popusta molim te ga pusti nece vise to da radi2 Puta sam ga upozorio nije slusao 🗣
samo ga pusti pametniji popusta molim te ga pusti nece vise to da radi
druze kakav pocetak situacije ovo ti je pocettak stoim afk na inf i lik dodje izlazi iz auta i puca meNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu.
Molim vas da dostavite POV od pocetka situacije.
Imate rok 12 sati.
TO NIJE CEO KLIP PRE TOGA JE BROAJO A TI SI BEZAO
a sad lazemo a ?TO NIJE CEO KLIP PRE TOGA JE BROAJO A TI SI BEZAO