Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
70489
Players nickname
Memo Alberta
Administrators nickname
Ady Benz
Date
May 7, 2025
Time
23:46
Proofs
https://imgur.com/a/7Ir1bXf

Memo Alberta

Player
Player
Poštovanje

Dragi administrativni tim,

Moje ime je Memo Alberta (ID: 70489) i s velikim žaljenjem i dubokim kajanjem pišem ovu ispriku zbog kažnjavanja koje sam primio 07.05. u 23:46 sati zbog korištenja PcCheka. Želim vam iskreno reći da se ne kajem samo zato što sam uhvaćen, već zato što sam shvatio koliko je moj postupak bio nepošten i štetan po cijelu zajednicu.
Razumijem da je vaš posao težak i da morate održavati red i pravdu za sve igrače. Svjesno sam prekršio pravila i time vam otežao posao, što mi je iskreno žao. Ova kazna mi je bila potreban podsjetnik da poštenje i poštovanje trebaju biti iznad svega.
Obećavam vam da sam iz ove situacije izvukao važnu životnu lekciju. Ne samo da više nikada neću koristiti bilo kakve nedozvoljene programe, već ću se i truditi da drugima pomognem da poštuju pravila. Želim biti primjer dobrog igrača, a ne problem.
Molim vas da mi date priliku da dokažem svoju promjenu ponašanja. Cijenio bih svaku šansu da ispravim svoju pogrešku i ponovo postanem vrijedan član ove zajednice. Ako postoji bilo što što mogu učiniti da nadoknadim štetu, spreman sam to učiniti.
Zahvaljujem vam na strpljenju i razumijevanju. Vaš rad cijenim i poštujem, iako sam svojim postupkom možda dao suprotan dojam. Nadam se da ćete moći prepoznati moju iskrenost.
Prihvacam money wipe.
Prihvacam ponovno PcCheck (novi racunar).

S najdubljim poštovanjem,
Memo Alberta

Status
Not open for further replies.
Top Bottom