By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!aufucking retard ahhaahah im banned
e moj ti kazak igra call of duty a bomboclat od njega leba nemaAko se saslusa glas od ovog, mislim da je u pitanju Kazak Nevergone ili Bomboclat Nevergone, neko od ove dvojice jeste, blacklistovani su na svim projektima a u to spada i nas projekat.
pricaj srpski da te ceo svet razume balavi majmune nemackifucking retard ahhaahah im banned
vracali su se 20x do sad i ovi svi zvuce kao oni, sektasi svakako, al izadji im iz bulje malo nije lepo da viris tolikoe moj ti kazak igra call of duty a bomboclat od njega leba nema
dobar si nema sta videcemo jel prolazi reportvracali su se 20x do sad i ovi svi zvuce kao oni, sektasi svakako, al izadji im iz bulje malo nije lepo da viris toliko
idi nachui ja twaju mamu ebal suca jebanajapricaj srpski da te ceo svet razume balavi majmune nemacki
E moj ti igro sam s kazakom i bomboclatom uvijek ovo nije ni slican glasAko se saslusa glas od ovog, mislim da je u pitanju Kazak Nevergone ili Bomboclat Nevergone, neko od ove dvojice jeste, blacklistovani su na svim projektima a u to spada i nas projekat.