Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected G.P 3.2 + G.P 6.15 + MG + Cheat I ID 76911

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
74472
Players nickname
Roberto_Sifon
Suspect ID
76911
Date of violation
Jun 5, 2025
Time of violation
02:12
Proofs
https://youtu.be/hcycdxteXRY

Roberto_Sifon

Player
Player
fazon je brate sto svi koji dobiju ban zbog cheat na stranim grand serverima dodju ovdje i ubijaju sve redom.

Esko Bar

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu. Dostavite duzi POV od pocetka situacije

Za dostavljanje duzeg POV-a imate 12 sati​

Roberto_Sifon

Player
Player
66.jpg

Roberto_Sifon

Player
Player
necu nista dostavljat, a vi pustite nek igraju citeriii samo sebe cete sjebatt al nema vezeee postenoo i to. Dovoljno vam je da pogledate id od igraca i prijave ispada kao da ja ovdje lazem i ovo je zadnji put da sam ikog il bilo koga objavio ovdje pozdrav administracijo.

broknvfx

Player
Player
necu nista dostavljat, a vi pustite nek igraju citeriii samo sebe cete sjebatt al nema vezeee postenoo i to. Dovoljno vam je da pogledate id od igraca i prijave ispada kao da ja ovdje lazem i ovo je zadnji put da sam ikog il bilo koga objavio ovdje pozdrav administracijo.
Nemamo šta da krijemo. Niko u porodici nema ban zbog cheatovanja, pa šta pokušavaš da nam kažeš s tim? Pošalji mi prave dokaze i ja ću ih rešiti unutar porodice.

Discord add Brokenvfx

Esko Bar

Server Administrator
Server Administrator
Nako Pregleda dokaza, odlucio sam Odbiti ovu zalbu
(POV nije dostavljen na zadato vreme!)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom