Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Vetko Escobar

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Miloje
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu:4-7h
5. Vaš Discord:vetkoo15
6. Vaše ingame ime: Vetko Rivas
7. Vaš ID: 52436

1. Lider za:

➡️ The Ballas Gang

2. Zašto želite biti lider ove specifične organizacije?
Tri ključna razloga sa objašnjenjem:

1️⃣ Vizija i strategija za dugoročnu dominaciju
Moja motivacija da preuzmem lidersku ulogu unutar Ballas organizacije dolazi iz dubokog razumevanja njene istorije, strukture i potencijala. The Ballas nisu samo još jedna kriminalna grupa – oni su simbol teritorijalne moći, reputacije i lojalnosti u najopasnijim delovima grada.
Moja vizija uključuje:

• Konsolidaciju internih redova
  • Ekonomsku stabilnost kroz ilegalne aktivnosti
  • Promišljeno širenje uticaja, ne samo nasiljem, već i strategijom i ucenama

Cilj je da Ballas postanu sinonim za kontrolu, poštovanje i neprikosnovenu dominaciju u svakom kvartu.

2️⃣ Iskustvo u vođenju i poznavanje RP dinamike
Godine provedene unutar sistema naučile su me kako funkcionišu i ljudi i ulica. Znam kako da prepoznam potencijal u novim članovima, kako da izgradim strukturu koja traje, i kako da održim disciplinu, a da pri tom ne ugušim kreativnost.

Ne želim da budem lider koji komanduje sa strane – vodiću ličnim primerom, prisustvom i konstantnim RP angažmanom.
Moje iskustvo uključuje vođenje manjih i srednjih organizacija, gde sam razvijao jasne i efikasne hijerarhije koje su postizale rezultate.

3️⃣ Lojalnost identitetu bande i njenim korenima
Za mene Ballas nije samo boja – to je mentalitet. To je stil života, bratstvo, i način na koji komuniciraš sa svetom oko sebe.
Ne tražim ovu poziciju zbog prestiža – već zato što verujem u viziju bande i želim da je očuvam i unapredim.
Planiram da modernizujem organizaciju bez gubljenja identiteta: balans između klasičnog RP geto pristupa i savremenih RP elemenata koji prate razvoj servera.

3. Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:

Zajedništvo i unutrašnji red kao osnova svakog RP-a
RP ne počinje pucanjem, već ponašanjem članova unutar organizacije. Svaki član mora da zna da svojim ponašanjem reprezentuje čitavu bandu. Ako jedan greši – cela organizacija snosi posledice.

Zato je unutrašnja hijerarhija sveta. Poštovanje prema High Commandu, izbegavanje ego sukoba, jasno definisana pravila i komunikacija – to je temelj ozbiljnog RP-a.

Aktivnost sa svrhom, a ne brojkama
Ne zanimaju me 24 online imena koja ne znaju pravila. Više mi znači 10 aktivnih, zrelih i organizovanih članova koji znaju kad treba povući okidač, a kad voditi RP dijalog.
Kvalitet iznad kvantiteta – uvek.

Selekcija članova kroz proveru znanja i discipline
Ballas neće biti mesto gde se članovi primaju nasumično. Svaki član mora:

• Poznavati RP pravila
  • Imati osnovnu RP kulturu
  • Pokazati disciplinu i spremnost da sluša i uči

Bez toga, nema mesta u organizaciji. Pripadnost Ballasima će se zasluživati – ne dobijati.

Struktura komandovanja kao garant RP stabilnosti
Sistem napredovanja će se bazirati isključivo na ponašanju, RP angažmanu i odnosu prema komandnom lancu. Nema protekcije, nema "drugarskog" napredovanja.
Poštuješ strukturu – rasteš. Ignorišeš pravila – stagniraš ili napuštaš organizaciju.

Kada se spoje disciplina, aktivnost, poštovanje i jasna hijerarhija – The Ballas postaje ne samo banda, već institucija unutar servera.

13.leader
12.CO-Leader
11.Turf leader
10.Grafiti leader
9.Turfer
8.Enforcer
7.Street Boss
6.Thug leader
5.Rider
4.Thug
3.Gheto boy
2.New member
1.Suspend

Denis Miic

Server Administrator
Server Administrator
Čestitamo! Pozvani ste na interviju za organizaciju The Ballas Gang koji će se održati u petak 06.06.2025 u 18:00h Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka. Ako imate nekih zabrinutosti oko intervjua, kontaktirajte me preko discorda.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom