Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
16131
Players nickname
Nele Vip
Suspect ID
0000
Date of violation
Jun 7, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/BxLVpcFMhYo

jovara

Active Member
Leader of unofficial org
Druze treba banovati bratvu tupim vec 25 dana niko ne mrda povodom toga, em su kupili familiju em kako prodju pc check ne znaju 2 reci naseg jezika, jedino znaju mrs da kazu haos

Dixon Mutombo

Player
Player
Druze treba banovati bratvu tupim vec 25 dana niko ne mrda povodom toga, em su kupili familiju em kako prodju pc check ne znaju 2 reci naseg jezika, jedino znaju mrs da kazu haos
Dzabe brate kad Mi igramo na de to je ban ako ne pricamo nemacki oni ovde melju nemacki a ovaj server je predvidjen za srpski jezik
Niko nista ne poduzima

jovara

Active Member
Leader of unofficial org
Dzabe brate kad Mi igramo na de to je ban ako ne pricamo nemacki oni ovde melju nemacki a ovaj server je predvidjen za srpski jezik
Niko nista ne poduzima
Brate ja kad dodjem na event kao da sam dosao u imigracioni azil

Toni Vercetti

Dani prolaze, ja tebe često sjetim se....
Server Administrator
Svaki naredni Offtopic ce biti kaznjen

ammirshotta

Player
Player
zelim pov celog eventa, jer tacno zna uvek gde sam ne samo kill od 5 sekundi, zelim najmanje 60 sekundi pov.
sto samo admini ne skinu neformalnu toj fam i svim ostalim gde igraju blacklistovani igraci i citeri

Nemaanja Angel

Player
Player
sto samo admini ne skinu neformalnu toj fam i svim ostalim gde igraju blacklistovani igraci i citeri
Amire o blacklistinm igracima ne pricaj ne zaboravi da si i ti bio blacklistovan i bl evaidao u scremu da nebi sad kacio kako priznajes i scream voicu da evaidas

Toni Vercetti

Dani prolaze, ja tebe često sjetim se....
Server Administrator
Odbijeno

Na dostavljenom pov-u nema ništa sumnjiov

Status
Not open for further replies.
Top Bottom