Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
75535
Players nickname
Jovana joki
Suspect ID
74407
Date of violation
Jun 8, 2025
Time of violation
oko 2h-3h
Proofs
https://i.imgur.com/wrxWXo4.jpeg

Jovana joki

Player
Player
Nova sam na serveru, neki lik me je ubacio u familiju i danas kad sam usla da igram oni su bili u nekoj akciji prvi put sam im se obratila da bi videla kako sve to ide i funkcionise , medjutim preko radija me je prvo igrac ponizava, spustao ne znam ni ja tacno kako to da nazovem, ali sam iskulirala misleci da je neki klinac, kad sam dosla do kuce familije lik me je upucao i izbacio iz familije , sad kad se prikljucim nekoj familiji pise suspend inace igrac je AQUA LPH 74407

Geri Ashbluff

Player
Player
Nova sam na serveru, neki lik me je ubacio u familiju i danas kad sam usla da igram oni su bili u nekoj akciji prvi put sam im se obratila da bi videla kako sve to ide i funkcionise , medjutim preko radija me je prvo igrac ponizava, spustao ne znam ni ja tacno kako to da nazovem, ali sam iskulirala misleci da je neki klinac, kad sam dosla do kuce familije lik me je upucao i izbacio iz familije , sad kad se prikljucim nekoj familiji pise suspend inace igrac je AQUA LPH 74407
Moras pov da imas

Nikola Armanii

Senior Administrator
Senior Administrator
Pre nego sto pocnem da pregledam ovu zalbu, ispravite format. Procitajte pravila za podnosenje zalbe.
Takodje dostavite POV gde se vidi krsenje pravila, slika nije validan dokaz.

Rok 6h​

RonStillHere

Player
Player
boli me bre kurcina i trebbo sam te skinut

Status
Not open for further replies.
Top Bottom