Zahtevam citav pov eventa jer imam sumnje da igrac opasno cituje jer svaki event ne misa metak
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Zahtevam citav pov eventa jer imam sumnje da igrac opasno cituje jer svaki event ne misa metak
Bahahahahahahahaha head force i silent hahaahahahah admini banujte ovo i skidajte nef![]()
HAHAHAHAHAHAH VECI CITER OD MENE U MARTU HAHAHAHAHAHAHAHAH![]()
trazio sam pov celog eventa doktore citaj malo![]()
hahahha jel moguce da jedva cekate da nam skinu nef a toshiro je prosao pc chekc samo to da kazem...Samo da se zna Toshiro Lev je član familije Celeste La Vorrena i ukoliko se ispostavi da ima cheat skidajte nef toj familiji i takoder Toshiro turfa za Ballase
ne dzemile mene isk boli kurac za blueblood nego ocu da se vidi da je cheater,plus lako se prodje pc check sa skriptomhahahha jel moguce da jedva cekate da nam skinu nef a toshiro je prosao pc chekc samo to da kazem...
passed pc check npcne dzemile mene isk boli kurac za blueblood nego ocu da se vidi da je cheater,plus lako se prodje pc check sa skriptom
bro you can allways pass pc check with skriptpassed pc check npc
gde je veci od tebe ti se hilao na bind ljubi te bratHAHAHAHAHAHAH VECI CITER OD MENE U MARTU HAHAHAHAHAHAHAHAH
.Na razmatranju!
covek ne cituje zna da se puca drug mi je moze ko god zeli da ga pc checka i ako hoces da ti da njegov dc da ti pokaze sve njegove povove covek igra po ceo danZahtevam citav pov eventa jer imam sumnje da igrac opasno cituje jer svaki event ne misa metak
mare ne kenjaj to mi drug igra mo slicno i ja i on moze. i on da ti potvrdiSILENT NA MAX
nije brate chiter potpisujemne dzemile mene isk boli kurac za blueblood nego ocu da se vidi da je cheater,plus lako se prodje pc check sa skriptom
rexone ne seri,lagano prodjes pc check sa skriptom to i sam znas tako da ne kenjaj puno iskcovek ne cituje zna da se puca drug mi je moze ko god zeli da ga pc checka i ako hoces da ti da njegov dc da ti pokaze sve njegove povove covek igra po ceo dan
to jeste istina zato nisam doso da ti psujem sve zivo i da vas sprdam nego sam doso da branim coveka jer sam igro mnogo puta sa njimrexone ne seri,lagano prodjes pc check sa skriptom to i sam znas tako da ne kenjaj puno isk