Vidno puca na trecu sekundu...
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Imam pov kako samo mu brojao 2 puta pre toga sacu da posaljemVidno puca na trecu sekundu...
dzaba si brojao kad smo te prvi put ubili i vratio se se nakon 5 min u borbu nisi sacekao 15minImam pov kako samo mu brojao
klasican self report ces da uradisImam pov kako samo mu brojao 2 puta pre toga sacu da posaljem
Vidno puca na t
Lice brojao si do 2Vidno puca na trecu sekundu...
krenuo sam da brojim 5 sekundi i kad sam stigao na drugu ti se krenuo da me pucas...Lice brojao si do 2
LGN DOBICES I TI NISI PUNIH 5 IZBROJAOkrenuo sam da brojim 5 sekundi i kad sam stigao na drugu ti se krenuo da me pucas...
mogao bi pravila bolje bolje nauciti jer se vidi da si krenuo da ga pucas i valjda je normalno da ce i on tebe pucat nece te gledati sigurno dok ti njega pucas + si poceo da pucas na 3sek tkd brate ides za 6.15 i nema ti spasaLGN DOBICES I TI NISI PUNIH 5 IZBROJAO
hvala bratemogao bi pravila bolje bolje nauciti jer se vidi da si krenuo da ga pucas i valjda je normalno da ce i on tebe pucat nece te gledati sigurno dok ti njega pucas + si poceo da pucas na 3sek tkd brate ides za 6.15 i nema ti spasa
hahahahahahaaha dobicemo obojica decko videcesmogao bi pravila bolje bolje nauciti jer se vidi da si krenuo da ga pucas i valjda je normalno da ce i on tebe pucat nece te gledati sigurno dok ti njega pucas + si poceo da pucas na 3sek tkd brate ides za 6.15 i nema ti spasa