Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Aleksa Borge

EMS on top
Player
1. Vaše ime IRL: Aleksa
2. Vaše godine: 21
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 3-4 sata.
5. Vaš Discord: jedanjelexa2024
6. Vaše ingame ime: Aleksa Borge
7. Vaš ID: 29270

1. Lider za LifeInvader
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1. Važnost organizacije

- Svaki put kada vidim ovo pitanje se bacim u duboko razmišljanje, a odgovor je uvek isti, i nije nikako komplikovan. Želim da LifeInvader kao jedna od najbitnijih organizacija bude uspešna u poslu koji obavlja, i ja kao njen potencijalni lider želim da organizaciju dovedem do savršenstva.

2.2. Želja za znanjem

- Kao lider i kao gradjanin bih voleo da proširim svoje znanje u organizaciji LifeInvader, niko nije savršen, ali udruženi možemo da postignemo velike stvari, svako od nekoga nauči nešto.

2.3. Posvećenost u funckiji lidera

- Kao bivši lider EMS-a smatram da imam dovoljno iskustva u vodjenju organizacije, te znam kako stvari funkcionišu i kako povećati ljudstvo, motivisati ljudstvo za rad i slične stvari. Kao lider bih uvek davao svoj maksimum i trudio se da organizacija bude besprekorna.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1. Poboljšanje aktivnosti ogranizacije

- LifeInvader kao najveća privatna organizacija u gradu bi pod mojim liderstvom postala još aktivnija. U svako doba dana i noći bih imao novinare koji bi vredno radili i pisali oglase gradjanima Los Santosa.

3.2. Bonusi za zaposlene

- Svakog dana bi se birao radnik dana , onaj koji najviše napiše oglasa i on bi dobijao bonus od $250k, te bi se na kraju nedelje birao i radnik sedmice.

3.3. Talent Show

- Posebno bih se potrudio oko događaja poput Talent Show-a, kako bi sve bilo profesionalno organizovano, bez problema i uz visok nivo RP-a. Želim da LifeInvader bude organizacija koja podiže standarde.

3.4. Smanjenje cene oglasa

- Planiram da prilagodim cene tako da budu pristupačne i igračima i zaposlenima, kako bi svi mogli da uživaju i ostvaruju profit, bez prekomernih troškova.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom