Bata ne masi neki novi talenat , do juce metka nije mogo da pogodi. Nadogradio se .
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!.Bata ne masi neki novi talenat , do juce metka nije mogo da pogodi. Nadogradio se .
nisam nista pogresio brando dobija od dece po guzi tako je kako je frende
ja do juce nisam mogao da hitam xD
a cezar cituje samo sto te on nije ubio, jer cezar na zalost nema ruke svoje pa koristi malo pomagala Watch 53 | StreamableBata ne masi neki novi talenat , do juce metka nije mogo da pogodi. Nadogradio se .
Barem on ne igra 10h robloxa cezar cituje samo sto te on nije ubio, jer cezar na zalost nema ruke svoje pa koristi malo pomagala Watch 53 | Streamable
ne igram ni ja , udje sestra na sat vremena posle skole da igra i ostavi afk, ne igram uopste igrice jer da dodjem plakali bi svi da imam cheat kao neki. jesi ti ovaj mozda ?Barem on ne igra 10h roblox
dobar ti je ilegalan karabin
ja do juce nisam mogao da hitam xD
To je bilo pre godinu dana retarde maloumni a to sto si dete i igras 10h robloxne igram ni ja , udje sestra na sat vremena posle skole da igra i ostavi afk, ne igram uopste igrice jer da dodjem plakali bi svi da imam cheat kao neki. jesi ti ovaj mozda ?![]()
Prvo stariji sam od tebe i + kolko puta treba da ti objasnim da imam mladju sestru koja sedne na sat vremena nekad i na 2 sata i sidje a ja inace ne igram igrice pa ostane sve upaljeno pa se skupi na 10h pa utripujes nesto nemoj da ti jebem mamu malu klosarskuTo je bilo pre godinu dana retarde maloumni a to sto si dete i igras 10h roblox
plakao bi i dan danas da imam cheat jer si majmun mali bezruki idi tamo fanboyay ogisu mintixaTo je bilo pre godinu dana retarde maloumni a to sto si dete i igras 10h roblox
brat velja zna pricu <3christos je najjaci bio dok je bio u feniksima
nije, bugabuse role ti je kad u rolu puknes metak a nije se zavrsila animacija.bugabuse role