Dakle sve je pocelo ovako: Na dan 13.6.2025 ja i moj dobri prijatelj Trpac Alitovic (65876) krenuli smo u akciju za krađom vozila, gdje je mojem kolegi na Dark Netu izašao auto Golf (nez mu tacno ime). Kranuli smo u potragu, te naišli smo na auto na ljevom auto putu, vlasnik auta je gopodin koji me okacio pod ID: 14802. Mi smo ga lovili te je on pred svojom kucom pozvao prijatelja da stavi spajk, sto je njegov prijatelj i uradio. To se sve tako i deslio mi smo došli pred kucu izasli iz auta i krenuli brojat da ima pet sekundi da je u pitanju krađa vozila, no gopodina to nije brinulo te je uletio u svoju garažu kako bi nama taj auto nesto sa Dark Neta te da ga ne možemo ukrasti, time prekršio pravilo RP2WIN , u među vremenu dok je on bio u garaži njegov drug je nama stavio spike gdje se može vidjet u povu da smo mi s mojim autom krenuli odlazit, te smo primmjetili da nam auto nema gume. Dok smo krenuli brojat njegovom drugu, gospodin sa ID; 14802 se vratio nakon prekršenog pravila kao što sam naveo RP2WIN. Također se u povu cuje kako momak krece psovat majke meni i mom drug sto smo ih ispicali nakon što smo im dali razlog i odbrajali, znam da on to nije reko ingame ali svejedno mislim da to nije prikladno ponašanje. Također sam na žalbi na koju je momak okacio napiso Administratoru da ocu duzi pov jer se vidi da je covjek skratio svoj pov kako on nebi bio kažnjen na što meni admin Ivica Tosicc odgovara da sam ga ja odma onda trebo pucat ako sam mu ja vec obrojao, gdje bi ja prekrsio pravilo MG i G.P. 6.15 jer kako ja mogu znat da je to taj lik. Dakle ocu da se meni i mom drugu skine upozorenje u suprotnom neka Ivica Tosicc bude kažnjen i igrac pod ID: 14802 dostavi duži pov di se vidi cijela situacija. ( Može se vidjeti da je adminu trebalo otprilike 12h da donese odluku, sto mislim da nije baš skroz normalno, samo nek se obrati pažnja i na to )
Hvala na citanju,
Lp!
Hvala na citanju,
Lp!